Catalunya no ha aconseguit remuntar els dos gols en contra de la primera part

Catalunya: Jesús Ruiz, Daniel Morer, Eudald Verges, Lluís López (Arnau Campeny, 46'), Alejandro López, Jaume Aparicio, Rubén Enri, Adrián Guerrero (Anas Serroukh, 46'), Ferran Sarsanedas, Gerard Verge (Javier Puado, 46') i Jordi Tur (Oriol Rey, 79').

Illes Balears: Bartolomé Pocovi, Pau Fiol, Bartolomé Palmer, Borja Díaz, Pep Vidal, Carlos Castell, Joan Sastre (Adrián Luna, 89'), Gerardo Bonet (Gorka Ramón, 88'), Alberto Toril (Jaime Jaume, 79'), Javier Sánchez (Miguel A. Rigo, 72') i Gregorio Julián.

Gols:  0 – 1 Javier Sánchez (16'), 0 – 2 Joan Sastre (44')

Àrbitre: Òscar Sauleda Torrent

Assistents: Àlex Estivill Alberich i Juan José Cardenal Vargas

4rt àrbitre: Víctor García Verdura

Crònica:

La selecció catalana no ha aconseguit imposar-se al conjunt balear, que ha començat intimidant la porteria local durant els primers minuts. Al minut 16, després d'un rebot a l'àrea, Javier Sánchez ha rematat una pilota ajustada al pal esquerre que ha fet pujar el primer gol al marcador per l'equip balear.

Amb el 0 – 1 en contra, els catalans han pres el domini de la pilota fent recular l'equip rival, però no han aconseguit igualar el marcador. En l'ocasió més clara, al minut 37, un defensor balear ha refusat una pilota sota pals que hauria pogut suposar l'empat.

La selecció ha seguit intimidant la porteria rival fins que, en una jugada en profunditat dels balears, una doble rematada de Joan Sastre aturada en primera instància per Jesús Ruiz ha acabat fent pujar el 0 – 2 al marcador. L'equip, sense temps per reaccionar, ha hagut de marxar al vestidor amb aquest resultat advers.

A la segona part, la selecció d'Illes Balears ha ajuntat les línies i ha cedit la possessió a Catalunya, que s'ha llençat a l'atac sense aconseguir penetrar la defensa. Els ràpids contraatacs dels balears han seguit creant perill a la porteria catalana, tot i que sense arribar a materialitzar cap altre gol. La selecció ha seguit buscant la remuntada, sense èxit, fins al final del partit.

Amb el resultat final de 0 – 2, la Selecció sub 18 no ha aconseguit sumar cap punt al segon partit de la primera fase del Campionat d'Espanya i, amb la victòria d'ahir, es manté amb tres punts a la classificació.