Derrota i eliminació amb el cap ben alt de Catalunya sub 19 masculina de futbol sala
FS Notícies | 26/01/2024
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha perdut 5 a 4 davant Castella-La Manxa en un partit en què els quadribarrats han anat sempre a remolc.

CASTELLA-LA MANXA
5 - 4
Pablo Quiles, Pablo Olmedo, Alonso Martin, Alvaro Vázquez, Cesar Paramio, Héctor Sánchez, Andrés Aguado, Alberto Herrero, Alberto Crespo, Jorge López, Andreu Linares i Javier Fernández Pacheco
Martin Benaduce, Luis Miguel Medina, Héctor Gisbert, Akim Ràfols, Martí Serra, Raul Pernia, Rubén Rodó, Victor Sánchez, Marc Barriga, Pol Salas, Joan Cañizares i David Prieto

1-0 Andreu Linares (3'); 2-0 Pablo Olmedo (11'); 3-0 Andreu Linares (13'); 4-1 Héctor Sánchez (14'); 5-2 Pablo Olmedo (35')

3-1 Luis Medina (13'); 4-2 Martí Serra (35'); 5-3 Akim Ràfols (37'); 5-4 Pol Salas (38')
Àrbitres principals: Daniel Calatrava i Roberto Aragón    Àrbitre assistent: Alba Villegas

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha perdut 5 a 4 davant Castella-La Manxa i cau eliminada als quarts de final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. El partit ha tingut dues parts ben diferenciades: la primera Castella-La Manxa ha dominat de principi a fi i, a la segona meitat, Catalunya ha tret l'orgull i ha competit fins al darrer segon per intentar empatar el partit. Tot i això, no ha pogut ser. I és que al descans el marcador ja era de 4 a 1 i, tot i que a la represa Catalunya ho ha provat de totes les maneres, entre l'ansietat de cara gol i la gran actuació del porter de Castella-La Manxa, Catalunya s'ha quedat a un gol de forçar la tanda de penals.

Primera part rodona per Castella-La Manxa. I és que el conjunt manxec li ha sortit tot durant els primers 20 minuts. Han guanyat en els duels individuals, sobretot durant els primers instants, han executat a la perfecció les accions d'estratègia i Catalunya no ha sabut llegir, durant el primer tram de matx, la defensa plantejada per Castella-La Manxa. I és que Catalunya ha comès errades en la sortida de pilota i en una d'elles, Andreu Linares l'ha aprofitat per marcar el primer. El porter català, David Prieto, ha estat immens sota pals per mantenir en vida a Catalunya tot i que, en dues accions d'estratègia, Castella-La Manxa s'ha col·locat 3 a 0 al marcador al minut 13 de joc. Un resultat que ha provocat un temps mort pel seleccionador català, Jordi Barrero, i, a la sortida, gol de Luis Medina pels quadribarrats. Un 3 a 1 que ha durat ben poc, ja que a la següent jugada, Héctor Sánchez ha marcat el 4 a 1 aprofitant una passada en llarg. I, a partir d'aquí, joc lent, travat, amb moltes pauses i cap gol més fins a arribar al descans.

Gir de guió a la segona part. Catalunya ha corregit els errors al descans i ha sortit decidida a posar-se al partit. I ho ha aconseguit. Tot i el desencert de cara a porteria i les grans intervencions del porter de Castella-La Manxa, els quadribarrats ho han intentat amb porter-jugador a set minuts pel final. I, en una acció de superioritat atacant, Martí Serra ha marcat el 4 a 2 aprofitant una assistència al segon pal. Aquest gol ha fet esperonar a la parròquia catalana, però han tornat a rebre un cop dur quan, a la següent jugada, Castella-La Manxa ha marcat el cinquè. Catalunya ha tret l'orgull i Akim Ràfols i Pol Salas han marcat dos gols consecutius quan encara quedava noranta segons per finalitzar el matx. Catalunya ho ha intentat fins al darrer instant sense premi i ha acabat perdent per 5 a 4.

@FFCM_esTota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.