Designat el conjunt arbitral per al Catalunya-Mali
Comitè Àrbitres | 31/05/2023
El CTA de l'FCF ha oficialitzat que Rubén Ávalos Barrera dirigirà el duel internacional, el 8 de juny al Camp d'Esports de Lleida.
Designat el conjunt arbitral per al Catalunya-Mali
Fotografia: Levante UD

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha anunciat la designació de l'equip arbitral encarregat de xiular el Catalunya-Mali, que se celebrarà el dijous 8 de juny, al Camp d'Esports de Lleida. L'àrbitre principal serà el senyor Rubén Ávalos Barrera, assistit per Josep Vigo Gatius i Jesús Mira Garcia, amb Gerard Brull Acerete com a quart àrbitre. 

Rubén Ávalos Barrera, de 35 anys, és un col·legiat de la delegació de l'Anoia, que compleix la seva cinquena temporada dirigint partits a la Segona Dvisió 'A'. L'àrbitre principal del Catalunya-Mali va ingressar al CTA el 2002 i compta amb un bagatge consolidat. 

Els assistents d'Ávalos Barrera seran Josep Vigo Gatius, de 25 anys i de la delegació de Lleida, i, Jesús Mira Garcia, de 33 anys i de la delegació de Tarragona. El quart àrbitre designat pel partit al Camp d'Esports és Gerard Brull Acerete, de 26 anys i de la delegació de Girona. 

Les entrades per al Catalunya-Mali estan a la venda a l'fcf.cat, a un preu d'11 euros per al púnlic general. 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.