Deu àrbitres catalans, al programa de Talents per l’ascens a categories nacionals
Comitè Àrbitres | 29/03/2022
Quatre col·legiats aspiren a l’ascens a la Segona RFEF, mentre que sis àrbitres lluiten per l’ascens a la Primera Iberdrola.
Deu àrbitres catalans, al programa de Talents per l’ascens a categories nacionals

Un total de 10 àrbitres del CTA de l’FCF participen en el Programa Talents, que es desenvolupa per a la selecció dels àrbitres que ascendiran a les categories nacionals de futbol masculí, concretament a la Segona RFEF, i femení, a la Primera Iberdrola. Són els següents:

PER L'ASCENS A LA SEGONA RFEF PER L'ASCENS A LA PRIMERA IBERDROLA
XAVIER ALINS CORAL COUSO
POL ARENAS ÀGATA GONZÁLEZ
ENRIC BUREU IRENE LÓPEZ
MARC PUJOL FLORENCIA MUÑOZ
  IRIA PUJOL
  ANDREA TENA

Aquests àrbitres han estat seleccionats després d'haver superat les proves tècniques i físiques establertes en els respectius programes i haver resultat els millors classificats i classificades, considerant també les avaluacions rebudes en els partits dirigits.

Ara es troben en una fase d'àmbit nacional, sent avaluats els seus partits, de la Tercera Divisió i la Reto/1a Nacional Femenina, per supervisors provinents d'altres territorials i designats pel CTA de la RFEF. Les proves finals, de les quals sortiran els i les que promocionaran a les categories de competicions d'àmbit estatal, tindran lloc al mes de maig.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.