Disponibles els calendaris de les Segones Divisions de futbol sala
FS Notícies | 29/07/2022
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica els calendaris de les Segones Divisions per a la temporada 2022-2023 que ja estan disponibles a la pàgina web de l’FCF.
Disponibles els calendaris de les Segones Divisions de futbol sala

Més calendaris per a la temporada 2022-2023. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica els calendaris de les Segones Divisions i del Sènior i Juvenil femení per a la temporada 2022-2023. Després de publicar ja els calendaris de les Divisions d’Honor i de les Primeres Divisions Catalanes de futbol sala, ara és el torn de les Segones Divisions.

Tots els calendaris estan disponibles a l’apartat ‘Competició’ de la pàgina web de l’FCF  bé, fent clic AQUÍ.

A continuació, es pot accedir directament als calendaris de referència fent clic sobre del grup:

LLIGA SEGONA DIVISIÓ SÈNIOR DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ JUVENIL DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ CADET DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ INFANTIL DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6

Els grups de primera i segona divisió de les delegacions de Lleida, Tarragona i Girona es publicaran quan les inscripcions a cada categoria permetin realitzar la composició dels grups per divisió. 

Així doncs, ja estan disponibles els calendaris de les màximes categories i de les categories intermèdies, és a dir, divisions d’honor, primeres i segons divisions, en totes les categories.

I pel que fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera que es compleixi aquest termini, el pròxim mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.