Doble ració de futbol sala en directe des de Manresa
FS Notícies | 30/05/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa el 32è capítol de la temporada amb els partits entre el Club Manresa Futbol Sala i l’Industrias Santa Coloma, de la DH Aleví, i el Club Manresa Futbol Sala – Barça, de la DH Infantil.

Diumenge de futbol sala en directe des de Manresa. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa per viure un matí plegat de futbol sala. Primer, ha viscut el Club Manresa Futbol Sala – Industrias Santa Coloma, de la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 1 a 5, que manté el conjunt colomenc segon a només un punt del Barça.

A continuació, a partir de les 13.00 hores, l’FCF TV ha emès en directe el partit entre el Club Manresa Futbol Sala i el Barça, de la Divisió d’Honor Infantil de futbol sala, amb victòria final pel Barça per 3 a 5.

Per aquestes retransmissions de l’LCFS en directe, els encarregats de posar l’anàlisi tècnica han estat els seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero i Gerard Pusó.Club Manresa Futbol Sala – Industrias Santa Coloma – Divisió Honor Aleví – Jornada 11 (Grup Únic)

L’Industrias Santa Coloma venç i segueix les passes del Barça, líder amb un punt més. I és que el conjunt colomenc ha dominat el partit de principi a fi, i al descans ja guanyaven 0 a 4. Al minut 5, en dues accions pràcticament consecutives, Iván Valdés i Alberto Navarro ha col·locat el 0 a 2 al lluminós. En aquest moment, el tècnic local, Marc Cirera, ha demanat un temps mort que ha fet reaccionar al Club Manresa FS, tot i que abans del descans, el ‘pitxitxi’ de la categoria, Luca Gamini, ha marcat el tercer i poc després, Jan Bachs ha marcat el 0 a 4 amb un xut potent.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el coordinador del Club Manresa Futbol Sala, Asis Boukhress ha valorat la importància del futbol sala formatiu perquè els seus equips es puguin nodrir de jugadors de la base.

Només començar la segona part, Brahim ha marcat el de l’honor pels del Bages fent esperonar a l’afició local, tot i que l’Industrias Santa Coloma ha seguit amb el guió de la primera meitat i Luca Gamini, a l’equador de la represa, ha establert el definitiu 1 a 5.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Alex Delcan, ha mostrat la seva felicitat per la victòria de l’equip.

Club Manresa Futbol Sala – Barça – Divisió Honor Infantil – Jornada 11 (Grup Únic)

El Barça guanya i ho deixa tot per decidir a les dues últimes jornades. El Club Manresa FS i els blaugrana es troben empatats al capdavant de la classificació amb 30 punts després de la victòria del Barça per 3 a 5 al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa. I això que els manresans s’han avançat només començar el matx amb un gol en pròpia porteria del capità Pau Ramos. Tot i això, el mateix capità s’ha refet remuntant el partit gràcies a un doblet, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el president del Club Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó ha explicat la gran temporada de la base del Club Manresa FS i la importància de la formació en aquestes edats.

A la segona part, el Club Manresa Futbol Sala s’ha mostrat incòmode amb el resultat en contra i els blaugrana ho han aprofitat per dominar i crear bones ocasions de gol. D’aquesta manera, Nil Prieto i Gaizka González han col·locat l’1 a 4 al lluminós. Amb aquest escenari, i encara amb cinc minuts per jugar, els locals ho han provat amb porter-jugador i Comes ha escurçat diferències. Sense temps de reacció i ja a les acaballes, un gol més per equip per establir el definitiu 3 a 5. Primer, el blaugrana Gaizka González ha marcat el 2 a 5 abans que Edu marqués el definitiu 3 a 5.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Pau Ramos, ha mostrat la seva felicitat per sumar tres punts vitals pel campionat de lliga.

L’LCFS en directe tornarà dissabte 5 de juny de 2021, amb la 33a entrega de la temporada des del Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet per viure en directe el play-off d’ascens a 2a Divisió B nacional de futbol sala.