Dos objectius diferents en la mateixa categoria
FS Notícies | 21/12/2015
El FS Visualign Castelldefels suma tres punts i es col•loca com a líder de la Divisió d’Honor Juvenil-Cadet femenina, mentre que el CE Vincit-Provençalenc, com a recent ascendit, lluita per la permanència.

El FS Castelldefels no ha fallat en la seva visita al CE Vincit – Provençalenc, al que ha superat per un contundents 0 a 7. Un resultat que li permet col·locar-se líder en solitari de la Divisió d’Honor Juvenil – Cadet Femenina de futbol sala.

CE VINCIT - PROVENÇALENC 0 – 7 FS VISUALIGN CASTELLDEFELS

El partit ha començat amb el Castelldefels com a clar dominador del joc. Les locals han cedit per complet la possessió de la pilota al rival i esperaven a mitja pista per intentar sorprendre al contraatac. Les visitants, amb la seva condició de líder i favorites a endur-se la victòria, han començat a combinar i a crear perill sobre la porteria rival, intentant perforar la bona defensa barcelonina. Als nou minuts Alba ha obert el marcador per a les del Baix Llobregat després de robar una pilota en zona alta i desfer-se de la portera rival. El partit ha transcorregut amb el mateix guió, amb un Castelldefels dominador i un Vincit que creava perill al contraatac amb Irina com a jugadora més perillosa. Quan s’ha arribat a l’últim minut del primer temps i semblava que s’arribaria al descans amb el 0-1, un xut llunyà de Mariona ha sorprès la portera local significant el 0-2, i gairebé en la jugada següent, un contraatac conduit per Alba l’ha finalitzat a plaer Alexandra fent el 0-3 que deixava el Vincit molt tocat i el partit gairebé sentenciat.

A la segona meitat tot ha seguit igual. El Vincit no ha arriscat en excés i ha seguit esperant a mitja pista i deixant tot el pes del partit a càrrec de les visitants. Als quatre minuts de la represa, un mal rebuig de la portera local l’ha aprofitat Valentina per fer el 0-4, i quan ja superàvem l’equador del segon temps han arribat dos gols més a càrrec d’Aida i Alba que situaven un contundent 0-6. Les locals no han defallit i ho han seguit intentant, inquietant la porteria defensada per Marina però la pilota no volia entrar. En els minuts finals, un nou gol de Valentina ha tancat el marcador amb el 0-7 final que dona els tres punts a un Castelldefels que, aprofitant la derrota del Penya Esplugues davant el Futsal Mataró, queda líder en solitari. El Vincit, per la seva banda, queda en desena posició amb nou punts.

Al finalitzar el matx l’entrenador local, Carles Blanco, i el visitant, Lluis Andrés, han fet balanç del partit i l’inici de temporada.

Final de la primera meitat clau

El partit ha estat obert durant tot el primer temps i a l’últim minut han arribat dos gols del Castelldefels que l’han deixat pràcticament sentenciat.

Carles Blanco lamentava aquest fatídic últim minut. “Teníem un 0-1 que ens permetia seguir dins el partit però en l’últim minut ens han marcat els dos gols que ens han enfonsat bastant”.

Lluis Andrés, per la seva part, creu que l’encert ha estat important. “Hem tingut la sort de fer el 0-1 i que la nostra portera estigués encertada per evitar encaixar. Marxar amb 0-3 al descans ha estat clau perquè no se’ns compliqués el partit”.

Carles Blanco, entrenador del CE Vincit – Provençalenc

Segona meitat plàcida pel Castelldefels

Carles Blanco es rendia davant la superioritat rival. “Han estat superiors, és el líder i juguen una altra lliga diferent a la nostra. Nosaltres acabem de pujar de Primera Divisió i encara ens estem adaptant a la nova categoria”.

Lluis Andrés estava satisfet. “Agafar avantatge al final de la primera meitat i a l’inici de la segona ens ha permès tenir una segona part més plàcida del que ens esperàvem”.

Lluís Andrés, entrenador del Visualign Castelldefels

Objectius dispars

El Castelldefels busca ser campió i el Vincit, es conforma amb estar a la part mitja-alta de la taula.

Lluis Andrés ho confirmava. “Tota victòria és important per seguir creixent i seguir endavant, i l’objectiu és lluitar pel títol”.

Carles Blanco, per la seva part, era més prudent. “Continuarem treballant per assolir l’objectiu d’estar de mitja taula cap amunt. Debutem a la categoria i l’experiència està sent dura perquè hi ha partits que ens costen molt, però també molt positiva perquè estem jugant contra les millors i aprenent molt”.