Duel de líders
FS Notícies | 02/11/2015
El FC Barcelona Lassa s’ha imposat per 5 gols a 2 al Manresa FS en un duel de líders molt igualat. La victòria deixa als barcelonins líders en solitari de la Divisió d’Honor Aleví.

FC BARCELONA LASSA 5 - 2 MANRESA FS

El partit ha començat molt igualat i amb molt respecte per part de tots dos equips, que eren conscients de la importància del matx. El Barça tenia més domini de la pilota i el Manresa esperava pacient a mitja pista. Als tres minuts, una sortida en fals del porter local en una pilota dividida l’ha aprofitat Oriol per posar per davant en el marcador als manresans. Els del Bages seguien ordenats i els blaugrana augmentaven la pressió en busca de l’empat. Als sis minuts Dani ha fet l’1-1 després d’una gran jugada individual. El gol ha donat ales al Barça i dos minuts després, Roger ha aprofitat un córner per fer el 2-1 amb un xut des de més de 10 metres que s’ha colat per l’escaire. Els visitants no volien deixar escapar els blaugrana en el marcador i han fet un pas endavant. En l’últim minut, i després d’uns instants de calma, el Manresa ha disposat de tres ocasions clares a la sortida d’un córner, però Pau, el porter blaugrana, ha salvat el seu equip i han marxat al descans amb l’empat.

A la represa, el Barça ha sortit endollat i en el primer minut de joc Marc ha fet el 3-1 que ampliava l’avantatge pels blaugrana. El gol ha deixat tocat el Manresa, que ha trigat uns minuts a refer-se. Els del Bages han optat per jugar amb pivot i han començat a fer més mal al rival. Als 20 minuts, Ernest ha lluitat una pilota en zona alta i ha retallat distàncies amb un xut llunyà que ha entrat per l’escaire. Amb el 3-2 la tònica no ha canviat. El Manresa ha seguit jugant amb un pivot de referència i un joc molt directe i el Barça ha optat per un futbol de més control i combinació. El 3-2 s’ha mantingut fins als instants finals i les ocasions han arribat a les dues porteries. A falta de dos minuts i quan més hi creia el Manresa, Adri ha robat una pilota a primera línia i ha superat el porter manresà amb una subtil vaselina que ha deixat molt tocats els visitants. Un minut després, Toni s’ha escapat per banda i ha fet el 5-2 amb un xut ajustat al pal que ha sentenciat definitivament el partit i ha donat els tres punts als blaugrana.

Els entrenadors han parlat de les seves sensacions abans del partit i sobre aquest gran inici de temporada que estan fent els seus equips.

Inici de temporada immillorable

L’entrenador blaugrana, Albert Seró, no esperava començar tan bé la temporada obtenint resultats favorables tan amplis, fent molts gols i rebent-ne tan pocs.

Per la seva banda, l’entrenador manresà, Jordi Barrero, sí que esperava un inici com el que ha fet el seu equip, sumant tots els punts possibles. “Portem tres anys treballant amb la mateixa base i tenim un grup de jugadors molt fet i preparat per competir”.

L’objectiu d’ambdós entrenadors és mantenir-se a la part alta de la taula tota la temporada i lluitar pel títol. Albert Seró ha afegit també que, a banda de guanyar, “l’objectiu primordial és que els nens aprenguin molt i que la temporada vinent pugui haver el màxim de jugadors possibles a l’infantil”.

L’entrenador local s’esperava un partit molt competit i igualat i desitjava que al seu equip li sortís un bon partit per poder endur-se els tres punts. Seró era conscient que s’enfrontava a un gran equip que físicament els exigiria molt.

Barrero, per la seva banda, confiava plenament en el seu equip i sabia que davant tenien el rival més complicat de la categoria. Si volien endur-se els tres punts, havien de fer les coses molt i molt bé i que el rival no estigués encertat.