El Badalona es classifica pels quarts de final de la Copa RFEF
El CF Badalona ha aconseguit el passi per als quarts de final de la Copa RFEF després d'empatar davant el CD Teruel per 3-3, mentre que l’AE Prat ha quedat eliminat en perdre per la mínima contra l’Atlético Saguntino (1-0).

Atlético Saguntino - AE Prat (1-0)

L’AE Prat diu adéu a la competició després de perdre contra l’Atlético Saguntino  en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa RFEF (1-0). L’equip del Baix Llobregat no ha sabut fer valer l’empat obtingut al Sagnier i, tot i lluitar fins l’últim minut, s’ha vist superat pels valencians.

El duel ha estat mol igualat des del primer moment. Els de Pedro Dólera han sortit amb força, però no han sabut crear jugades prou perilloses en atac. Així doncs, han tancat la primera part amb el marcador sense estrenar.

Ja al segon temps, ambdós conjunts han seguit buscant el gol. No ha estat fins el minut 62 que els locals han marcat un gol efectuat per Marín fruit d’una jugada estratègica a la sortida d’un córner. A partir d’aquest moment, els potablava han vist com se’ls complicava l’eliminatòria i no han pogut fer res per empatar el duel. D’aquesta manera, el Prat ha quedat eliminat de la Copa als vuitens de final.

CD Teruel - CF Badalona (3-3)

El CF Badalona ha arribat al camp del CD Teruel amb l’eliminatòria de cara després del bon resultat obtingut a casa, on va guanyar per un ampli 3-0. Tot i això, els badalonins han viscut un intens partit en que no s’ha decidit el guanyador fins l’últim minut.

Els escapulats han sortit al terreny de joc amb les idees clares i han gaudit de diverses ocasions que no han sabut resoldre. Al minut 30 els locals s’han avançat des del punt de penal. Tot i això, el Badalona no ha tardat en reaccionar i, al 35’, Guzmán ha igualat el matx. Un minut més tard els visitants han aconseguit avançar-se en el marcador després d’un gol d’Agus.

A la represa, Agus ha marcat de nou i, tot i que els de Badalona ho tenien tot de cara per guanyar l’enfrontament, el Teruel ha aconseguit canviar el rumb del partit en anotar dos gols i empatar el duel (3-3). Tot i això, el bon resultat que van obtenir a Montigalà els ha servit per passar de ronda amb tranquil·litat.

Així doncs, amb un global de 3-6, el Badalona es classifica pels quarts de final de la Copa RFEF. El sorteig per conèixer el seu rival en aquesta fase tindrà lloc el divendres dia 20 de gener.