El Badalona guanya i el Prat empata a la Copa RFEF
Notícies Generals | 11/01/2017
L’equip badaloní ha guanyat per un còmode 3-0 al CD Teruel en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa RFEF. L’altre equip català que disputa la competició, el Prat, ha empatat contra l’Atlético Saguntino (1-1).

CF Badalona - CD Teruel (3-0)

El Badalona ha sortit amb força i el partit se li ha posat de cara només començar, ja que en un servei de córner, al minut 2, l’ha aprofitat Robusté per inaugurar el marcador. Els badalonins han seguit buscant l’atac, fent una pressió alta i han gaudit de diverses ocasions que no han sabut resoldre. La primera part ha estat dominada pels locals, tot i que no han pogut ampliar l’avantatge.

A la segona part, i gairebé de manera calcada al primer temps, el mateix Robusté ha tornat a marcar en un córner al minut 51. El conjunt escapulat no ha abaixat el ritme i, al minut 83, ha arribat el tercer i definitiu gol, obra de Gerard Oliva. D’aquesta manera, el Badalona ho deixa tot de cara per la tornada dels vuitens de final de la Copa RFEF, que tindrà lloc el dimecres 18 de gener a les 20.00 hores a Teruel.

El subdelegat de la FCF a Barcelona Miquel Carrillo ha estat present al duel.

AE Prat - Atlético Saguntino (1-1)

L’AE Prat s’ha enfrontat a un Atlético Saguntino que no li ha posat les coses fàcils. Al minut 9 els visitants han encetat el marcador com a conseqüència d’una errada defensiva dels del Baix Llobregat que ha acabat amb un gol en pròpia porta de Ricarte. A partir d’aquest moment, el Prat ha posat una marxa més i ha portat el pes del partit, però no ha aconseguit generar gaires ocasions de perill.

Ja a la segona meitat, i amb el marcador 0-1, els de Pedro Dólera han seguit dominant en busca del gol de l’empat. No ha estat fins el minut 70 que han aconseguit igualar el marcador amb un potent xut de de Javi Lara, que ja havia avisat ocasionant perill a l’àrea rival. Els locals han seguit lluitant per aconseguir la victòria, però, tot i gaudir de diverses ocasions, el xiulet final ha deixat el marcador en el definitiu 1-1.

Així doncs, l’eliminatòria queda oberta i es decidirà el passi per als quarts de final al camp de l’Atlético Saguntino el proper dimecres 18 de gener a les 18.45 hores.

La directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, ha assistit al matx.