El Barça ‘B’, classificat per l’última eliminatòria d’ascens a Segona Divisió ‘A’
Notícies Generals | 10/06/2017
El filial blaugrana cau derrotat per 0 a 1 davant el Cartagena, però fa bo el resultat de l’anada per accedir a la darrera eliminatòria per pujar a Segona Divisió ‘A’. El president de l'FCF ha assistit al partit.

El Barça ‘B’ ha obtingut el passi a la darrera eliminatòria per ascendir a Segona Divisió ‘A’ tot i caure derrotat per 0 a 1 contra el Cartagena al Miniestadi en el partit de tornada de la segona eliminatòria. Els de Gerard López han sabut defensar la victòria a domicili per 1 a 2 i ja són a només dos partits de pujar a la categoria plata del futbol estatal.

En un partit anivellat i disputat fins al darrer moment, el Barça ha sabut patir després que Sergio García marqués el 0-1 de penal al minut 80. En els últims deu minuts, els blaugrana han demostrat serenitat per evitar un nou gol en contra i s’han emportat l’eliminatòria. El president de l'FCF, Andreu Subies, ha presenciat en directe el partit al Miniestadi.