El Barça agafa avantatge en les semifinals de la Copa del Rei
Notícies Generals | 01/02/2017
El FC Barcelona ha guanyat a l’Atlètic de Madrid per 1 gol a 2 en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei i ha deixat encarrilada l’eliminatòria.

El Barça ha arribat al Vicente Calderón amb ganes de deixar l’eliminatòria encarrilada i, de fet, el partit ha començat favorable als blaugrana, ja que al minut 6 Luis Suárez ha anotat el primer amb una gran jugada on ha superat fins a tres defenses i ha xutat amb l’exterior. Els dos conjunts han seguit amb empenta i, al 33’, Messi ha marcat un gran gol després de rematar una passada en llarg de Cillessen i enviar l’esfèrica per l’escaire de la porteria de Moyá.

Ja a la segona meitat, l’Atlètic de Madrid ha posat una marxa més, ha pressionat molt amunt fins que, al minut 58, ha encertat un tir obra de Griezmann, que ha marcat de cap (1-2). Aquest gol ha encoratjat els locals, que a partir d’aquest moment han pressionat amb gran intensitat. Tot i això, els blaugrana també han augmentat la seva intensitat i s’han pogut veure uns minuts finals amb els dos equips buscant el gol. Finalment, el partit ha acabat amb un resultat de 2-1.

D’aquesta manera, el Barça té l’eliminatòria de cara, però el finalista es decidirà el proper dimarts 7 de febrer al Camp Nou.