El Barça alça la Copa Catalunya de futbol sala en una final vibrant
FS Notícies | 04/09/2022
El Barça ha guanyat 4 a 5 davant l’Industrias Santa Coloma en un partit en què els blaugrana guanyaven 0 a 3 i que els colomencs han ajustat al darrer minut en un final de partit de bogeria.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA
4 - 5
BARÇA
Borja Puerta, Bernat Povill, Uri Santos, David Peña, Santi Rufino, Albert Cardona, Mario Almagro, David Álvarez, Sebas Corso, Nil Closas, Khalid Bouzid, Victor Ramos, Abdel Mottaki i Walter Cabezas
BARÇA
Matheus, Coelho, Antonio Pérez, Dyego, Adolfo Fernández, Sergio Lozano, 'Pito', Juanjo Catela, Alex Lluch, Sergio González, Marcenio, Carlos Ortiz i Miquel Feixas

1-3 Pito (p.p.)(15'); 2-3 Corso (25'); 3-4 Bernat Povill (39'); 4-5 Bernat Povill (39')

0-1 Adolfo (1'); 0-2 Pito (8'); 0-3 Catela (11'); 2-4 Coelho (30); 3-5 'Pito' (39')
Àrbitres principals: Francesc Garcia-Donàs i Bernardo Simón      3r àrbitre: Adrià Gali     Àrbitra assistent: Sílvia Serrano

Futbol sala en estat pur. El Barça ha guanyat la Copa Catalunya de futbol sala després de vèncer per 4 a 5 a l’Industrias Santa Coloma en un últim minut d’infart i emocionant. I és que els blaugrana guanyaven 2 a 4 a l’últim minut de partit, però Povill ha marcat el 3 a 4. ‘Pito’, a la següent acció, ha marcat el 3 a 5 tot i que el mateix Povill ha tornat a ajustar el marcador fent embogir als gairebé 2000 aficionats desplaçats al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell que ha estat l’epicentre del futbol sala català. Finalment, el Barça torna a guanyar la Copa Catalunya Sènior masculina de futbol sala després de perdre-la a l’última edició celebrada el 2019.

Superioritat blaugrana al primer temps. El Barça ha disputat un primer temps extraordinari, amb bona circulació de pilota, creant perill a la porteria de Borja Puerta i incomodant a un Industrias Santa Coloma incòmode sobre el parquet de Martorell. I més quan, al primer minut, Adolfo ja ha obert la llauna del marcador. A l’equador del primer temps, ha arribat el segon per mitjà de ‘Pito’ que ha aprofitat una gran acció del capità Sergio Lozano i, poc després, Catela ha marcat el 0 a 3. Només un error de ‘Pito’ que ha acabat amb gol en pròpia porteria, ha donat vida a l’Industrias Santa Coloma per marxar al descans amb 1 a 3.

Canvi de guió a la represa. El descans ha anat molt bé a l’Industrias Santa Coloma, que ha sortir de vestidors amb un altre aire. Valent, agressiu, intens i vertical. L’Industrias Santa Coloma ha començat a inquietar la porteria d’un Miquel Feixas immens sota pals, però que no ha pogut fer res amb el penal transformat per Sebas Corso. Amb el 2 a 3 s’ha arribat en els darrers quatre minuts quan els jugadors dirigits per Xavi Closas han provat fortuna amb el porter-jugador. Carregats de faltes, però, l’Industrias Santa Coloma ha realitzat la sisena falta i Coelho no ha perdonat des dels deu metres. Semblava el partit sentenciat quan a l’últim, hi ha hagut tres gols per mantenir l’emoció fins al darrer instant. I és que Bernat Povill ha marcat el 3 a 4. A la següent jugada, ‘Pito’ ha col·locat el 3 a 5 a l’electrònic però, altra vegada Povill, ha establert el ja definitiu 4 a 5. Fins i tot, els de Santa Coloma de Gramenet han disposat d’una ocasió per empatar, però el lluminós ja no s’ha mogut més.

La setmana vinent, Industrias Santa Coloma i Barça es tornaran a veure les cares a la primera jornada de la lliga.