El Barça Atlètic es fon a Valdebebas
F. Amateur | 11/06/2023
Els blaugranes es queden al camí de l'ascens a la Segona Divisió després d'encaixar un 3 a 0 blanc, i desaprofita l'avantatge de l'anada.
Fotografia: FC Barcelona

Cop dur. La versió del Barça Atlètic a la tornada del ‘Miniclàssic’ ha estat contrària a la del Johan Cruyff. El Real Madrid Castilla ha superat per 3 a 0 els de Rafa Márquez i d'aquesta manera el filial blanc aconsegueix el bitllet per a la final del play-off d'ascens, que disputarà davant el CD Eldense

Un partit d'alta intensitat i amb un Madrid que ha sortit a mossegar empès per la seva gent. Les centrades laterals han castigat el conjunt blaugrana. El primer ha arribat amb aquesta seqüència, Dotor ha rematat de cap al fons de la xarxa i ha posat la primera pedra de la remuntada madridista. El partit arribava obert al descans, amb un Madrid dominador.

Trist final

El Barça resistia i fins i tot comptava amb arribades perilloses a les botes d'Estanis i Álvaro Núñez per sentenciar l'eliminatòria. Al minut 78, ha arribat la por al cos del filial blaugrana amb una acció calcalda al 1-0: centrada i rematada, en aquesta, d'Iker Bravo per posar contra les cordes els culers. El cop definitiu ha arribat de la forma més dolorosa. Penal a l'últim minut i eufòria desfermada amb la diana d'Arribas que suposa el passi a la final del play-off.