El Barça, campió de la Copa de Rei 2017
Notícies Generals | 27/05/2017
El club blaugrana ha aixecat la 29a Copa del Rei després de vèncer al Deportivo Alabès per 3 gols a 1, final disputada al Vicente Calderón.

El FC Barcelona ha guanyat la final de la Copa del Rei, disputada al Vicente Calderón, davant un Deportivo Alabès que només ha pogut plantar cara en els primers quarta cinc minuts (3-1). Tot i que els bascos han sortit amb empenta i amb ganes de donar la sorpresa, ha estat Messi qui ha inaugurat el marcador en els trenta minuts de joc. Poc després, però, Theo Hernández ha empatat el duel en un llançament de falta directa que ha entrat per l’escaire. A pocs minuts per acabar el primer temps, Neymar ha fet el segon en una bona jugada per la banda d’André Gomes. I ja en el temps afegit, Paco Alcácer ha marcat el definitiu 3-1.

Així doncs, els blaugrana han aixecat la seva 29a Copa del Rei en un estadi que ha viscut l’últim partit oficial de futbol.