El Barça de futbol sala es proclama campió d’Europa
FS Notícies | 01/05/2022
El Barça ha guanyat 4 a 0 davant l’Sporting CP i guanya, per quarta vegada a la seva història, la UEFA Futsal Champions League.
FC Barcelona

Campions d’Europa. El Barça de futbol sala ha guanyat 4 a 0 davant l’Sporting CP i s’ha proclamat campió d’Europa per quarta vegada a la seva història. El conjunt blaugrana ha disputat un partit extraordinari, tant en defensa com en atac, i que al descans ja guanyaven 2 a 0. Només començar la segona part, Ferrao ha marcat el tercer i ja a les acaballes, i amb els portuguesos jugant amb porter-jugador, el porter català Dídac Plana ha establert el definitiu 4 a 0. Al final, eufòria blaugrana per aixecar, al cel de Riga (Letònia), la UEFA Futsal Champions League.

UEFA Futsal

FC BarcelonaFC BarcelonaMàxima concentració des del primer minut. El conjunt blaugrana, dirigit per Jesús Velasco, ha jugat la final a un gran nivell des de l’inici de partit, amb una defensa molt contundent i generant perill en atac. La primera gran ocasió l’ha tingut Matheus, que ha estavellat un xut al pal, però a la següent jugada, el capità Sergio Lozano ha obert la llauna del marcador. Dídac Plana ha recuperat la pilota i ha assistit a Lozano que, després d’un rebot, s’ha inventat una vaselina amb la cama esquerra superant la sortida de Guitta. A més, amb aquesta diana, Sergio Lozano ha sumat el seu gol 300 amb la camiseta del Barça. Amb el marcador a favor, els blaugrana han volgut més, i ho han trobat. Marcenio ha tingut el segon, però el xut ha sortit fregant el pal i, al minut 18, Pito ha recuperat una pilota a mitja pista, ha conduït fins als 10 metres i ha etzibat un xut potent per marcar el 2 a 0.

FC BarcelonaFC BarcelonaSense sorpreses. El guió del partit a la segona part ha estat el mateix: amb un Barça dominador i amb un Sporting CP que no ha trobat en cap moment la manera d’inquietar la porteria de Dídac Plana. I als 30 segons de la represa, el tercer. Assistència mil·limetrada de Carlos Ortiz, d’àrea a àrea, cap a Ferrao que, amb un gran control, ha pogut definir de forma brillant per marcar el tercer. El Barça ha tingut oportunitats per deixar el partit sentenciat, com una clara ocasió de Bernat Povill i una altra d’Ortiz, fins que a 7 minuts pel final, l’Sporting CP ha provat escurçar diferències amb porter-jugador. El Barça ha estat impecable en defensa, no ha concedit cap error i a les acaballes, Dídac Plana ha col·locat la cirereta al pastís amb el definitiu 4 a 0.

FC BarcelonaFC BarcelonaAmb aquest triomf, el Barça ha aconseguit la quarta Champions de la seva història i que ha coronat als blaugrana com a campions d’Europa.