El Barça de futbol sala s’endú el primer partit de la final pel títol de lliga
FS Notícies | 22/06/2022
El Barça va guanyar 4 a 2 davant el Palma Futsal i aquest dissabte tindrà el primer match-ball per guanyar la lliga.
Victor Salgado - FC Barcelona

Primer punt, al sac. El Barça de futbol sala va guanyar 4 a 2 davant el Palma Futsal i obté el primer punt de la final pel títol de lliga. Els blaugrana es van topar davant un molt bon rival que va competir a un gran nivell i que va obligar als blaugrana ha exigir-se al màxim per aconseguir la primera victòria de la final. Al descans,el Barça ja guanyava per la mínima tot i que el Palma va aconseguir empatar a la sortida de vestidors. La balança la va decantar Adolfo i Ferrao per acabar de certificar la primera victòria de la final.

Victor Salgado - FC BarcelonaIgualtat i poques ocasions a la primera meitat. El primer temps va ser igualat entre el Barça i el Palma Futsal, en què el protagonista va ser Dyego. I és que el brasiler va inaugurar el marcador al minut 4 de partit amb un xut potent que es va colar per sota les cames de Fabio. Lluny de rendir-se, el Palma va aconseguir empatar a l’equador del primer temps per mitjà d’Higor. I altra vegada, el brasiler. Amb una jugada marca de la casa, Dyego va col·locar el 2 a 1 abans del descans. Fins i tot, el Palma va tenir l’empat a tocar, però Dídac va aturar un llançament dels deu metres.

Victor Salgado - FC BarcelonaNomés sortir de vestidors, el Palma Futsal va aconseguir l’empat a dos i, en aquest moment, va sortir l’esperit del Palau Blaugrana. Amb gairebé 3.500 espectadors, els jugadors van ser acompanyats per l’afició i, gràcies a l’estratègia, Adolfo va marcar el 3 a 2. Amb aquest escenari, el Barça es va buidar en defensa i la sentència l’ha va fer Ferrao, marcant el seu 30è gol a la lliga. Al final, 4 a 2 i els blaugrana tindran el primer match-ball per guanyar la lliga el dissabte a Son Moix.

Victor Salgado - FC BarcelonaEl director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, va assistir al primer partit de la final entre el Barça i el Palma Futsal.