El Barça debuta a la Copa del Rei amb una solvent victòria a Múrcia
Els d’Ernesto Valverde encarrilen l’eliminatòria després d’imposar-se al Múrcia per 0 a 3 a la Nueva Condomina.

El Barça ha començat amb bon peu la seva participació en la Copa del Rei. El conjunt blaugrana ha derrotat els murcians per 0 a 3 a la Nueva Condomina en el partit d’anada dels setzens de final. El Múrcia, de Segona Divisió ‘B’, ha sortit a jugar sense complexos i ha generat perill en més d’una ocasió. Just abans del descans, però, el Barça ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap d’Alcácer aprofitant una centrada de Deulofeu.

En la segona part, el mateix Deulofeu ha marcat el 0 a 2 després d’una gran jugada individual, en la que ha driblat a tres defenses i ha superat el porter amb un xut ajustat al pal esquerre. Poc després, José Arnáiz, que ha debutat amb el primer equip, ha sentenciat el duel amb un poderós tir des de fora de l’àrea. Amb aquest triomf, els blaugranes fan un pas important per classificar-se per a la següent ronda.