El Barça Femení supera a la Reial Societat en un partit disputat
Notícies Generals | 04/06/2017
Un gol de Bárbara Latorre a la pròrroga dóna a les blaugranes el bitllet a les semifinals de la Copa de la Reina.

El Barça Femení s’ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina després d’imposar-se a la Reial Societat per 1-0. En un duel complicat, les blaugrana han aconseguit la victòria gràcies a un gol de Bàrbara Latorre en la pròrroga. Quan només quedaven quatre minuts per a la primera meitat de la pròrroga, Latorre ha entrat amb la pilota controlada a l’interior de l’àrea, s’ha desfet de dues defensores i ha batut a la portera rival amb un xut al pal llarg. En la segona part de la pròrroga, l’equip blaugrana ha sabut defensar el gol de renta per obtenir el passi a les semifinals, on s’enfrontarà al València, que ha superat amb solvència l’Athletic de Bilbao per 1 a 3.