El Barça guanya, per tercer any consecutiu, la Copa Catalunya
FS Notícies | 04/09/2015
Dos gols del blaugrana Sergio Lozano en el punt decisiu del partit decideixen el campió de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala, després d’un partit molt lluitat tant pel Catgas com pel Barça.

Final: CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA 2 – 4 FC BARCELONA LASSA

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA: Fabián Robledo, Pablo Del Moral, Rubén González Adolfo Fernández, Dani Salgado, Sergio Sierra “Sepe”, Carlos Corvo, Javier Rangel, Estebe Plana, Rafa López, Eric Pérez, Dídac Plana, Andrés Montero i Antonio Domenech.

Entrenador: Xavier Passarrius

FC BARCELONA LASSA: Cristian Domínguez, Jesús Aiardo, Marc Tolrà, Gabriel Dias, Dyego Zuffo, Angel Velasco “Lin”, Sergio Lozano, Alex Dione “Bateria”, Saad Assis, Wilde Gomes, Carlos Vagner “Ferrao”, Paco Sedano, Oussama Chefrau i Juan Emilio Gil

Entrenador: Marc Carmona

GOLS: 0 – 1  Saad (min. 6), 1 – 1 Ruben González (min. 24), 2 – 1 Corvo (min. 28), 2 – 2 Sergio Lozano (min. 34), 2 – 3 Sergio Lozano (min. 36) i 2 – 4 Wilde (min. 39)

ÀRBITRES: Sr. Francesc Garcia-Donas, Sr. Miguel Moreno, Sr. Alejandro López i Sra. Montserrat Llamazares

CRÒNICA: La gran final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala tan esperada ha albergat a més de 1.600 espectadors, arribant a la totalitat de l’aforament del pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, els quals han gaudit d’un partit a l’alçada dels millors.

Un any més, aficionats del FC Barcelona Lassa i del Catgas Energia Santa Coloma s’han trobat per viure una nova final d’aquesta competició que ha estat transmesa en directe per Esport 3.

El duel ha començat amb uns primers minuts de joc frenètics on la pilota anava de porteria a porteria sense que cap equip pogués dominar el partit. Semblava que els de Santa Coloma es trobàven molt còmodes amb aquesta disposició i al Barça, més acostumat a portar el ritme del partit, veia com li creaven ocasions de gol amb suma facilitat. Tot i així, en el minut 6, , ha estat Saad, fruit d’una jugada col·lectiva, l’únic en aconseguir perforar la porteria d’un Dídac Plana pletòric.

El Barça ha continuat amb el seu bon joc, aconseguint triangulacions quasi perfectes que només li faltava materialitzar, mentre que Catgas aprofitava les contres per crear molt perill.

Quan l’speaker ha anunciat per megafonia que l’aforament del pavelló estava complert, el Catgas ha tingut l’ocasió de gol més clara, que Paco Sedano ha tret de dins la porteria.

Amb el resultat de 0 gols a 1 ha arribat el descans, que tant van agrair els dos entrenadors, degut a les imprecisions, per part dels dos equips en els instants finals del primer temps.

Quan semblava que el Barça tenia el control del partit, un error defensiu l’ha aprofitat el Catgas per empatar el partit als sis minuts de la represa.

A partir d’aquí, l’equip local s’ha vist les ales i ha pujat un pistó més d’intensitat en el seu joc per intentar aprofitar qualsevol opció que els deixés remuntar el partit. I dit i fet, pocs minuts després, Corvo ha marcat el segon gol pels colomencs que ha fet aixecar a la grada dels aficionats locals dels seus seients.

Les ocasions s’han anat succeint per part d’ambdós equips que anaven lluitant fins la darrera pilota, ja que, qualsevol error defensiu podia ser letal.

Però el Barça no es rendia i, a falta de sis minuts pel final, Sergio Lozano ha rematat una pilota que ha entrat per l’esquadra de la porteria defensada pel Dídac posant, de nou, l’empat en el marcador.

A falta de quatre minuts pel final, un xut de córner l’ha rematat Sergio Lozano per enviar un míssil directe cap al fons de la xarxa que era imparable. El Barça ha continuat jugant amb la mateixa dinàmica i ha sentenciat el partit amb un darrer gol que posava el 2 a 4 definitiu, que els proclama, de nou, campions de la Copa Catalunya de Futbol Sala.

Totes les fotografies de la gran final disponibles a la galeria d'imatges ubicada a l'apartat de 'Media' de la pàgina web de la FCF.