El Barça Juvenil revalida el títol de la Copa d’Espanya Juvenil
FS Notícies | 15/06/2015
El FC Barcelona ha aconseguit revalidar el títol de campió de la Copa d’Espanya Juvenil de Futbol Sala que es celebrava a Motril. Amb aquest títol, ja són 4 anys consecutius guanyant-lo.

El FC Barcelona s’ha proclamat campió de la Copa d’Espanya Juvenil de Futbol Sala després de guanyar la Fase Final disputada a Motril els dies 13 i 14 de juny.

A la primera semifinal el FC Barcelona va eliminar a l’equip murcià Aljucer ElPozo en la tanda de penals i en la segona semifinal l’equip Las Rozas Boadilla va guanyar a l’equip AD Mutrayil.

La final entre els campions de les dues semifinals, el FC Barcelona i Las Rozas Boadilla va finalitzar amb victòria dels catalans per 4 gols a 1.

D’aquesta manera, el FC Barcelona ha revalidat el títol aconseguit l’any passat i amb aquest ja porten 4 campionats consecutius.

Foto de portada: FC Barcelona