El Barça, la cara; l’Industrias Santa Coloma, la creu; a la Copa del Rei
FS Notícies | 26/01/2023
El Barça de futbol sala va guanyar, a la pròrroga, 5 a 7 a la pista de l’AD Sala 10 Saragossa; mentre que l’Industrias Santa Coloma va caure 1 a 5 davant el Jaén Paraíso Interior FS.
Industrias Santa Coloma

Cara i creu als vuitens de la Copa del Rei de futbol sala. El Barça de futbol sala jugarà els quarts de final de la Copa del Rei de futbol sala després de guanyar, a la pròrroga, 5 a 7 a la pista de l’AD Sala 10 Saragossa. Per la seva banda, l’Industrias Santa Coloma cau eliminat als vuitens de final després de perdre 1 a 5 davant el Jaén Paraíso Interior FS, i es queda sense possibilitats de jugar la seva quarta ‘Final Four’ consecutiva de la Copa del Rei.

FCBarcelonaEl Barça va patir de valent per guanyar l’eliminatòria a la pista de l’AD Sala 10 Saragossa, equip que milita a Segona RFEF Futsal. I és que el conjunt aragonès va marxar al descans guanyant 2 a 1 i, tot i que Dyego i Adolfo van remuntar i col·locar el 2 a 3 al lluminós, els locals van tornar a empatar. El partit semblava sentenciat quan, al minut 38, un doblet de Pito va posar el Barça amb dos gols d’avantatge però, a l’últim minut i en només 20 segons, els aragonesos van aconseguir empatar i enviar el partit a la pròrroga. Durant la primera meitat del temps extra, els dos equips van tenir oportunitats sense encert fins que, al segon temps, Pito i Sergio Lozano van establir el definitiu 5 a 7 i l’eliminatòria pel Barça.

FCBarcelonaMentre que l’Industrias Santa Coloma va caure per 1 a 5 davant el Jaén Paraíso Interior FS, un partit igualat en què dos gols consecutius al minut 34 van sentenciar l’eliminatòria.  I això que el conjunt colomenc es va avançar per mitjà de Verdejo al 7 de partit, tot i que abans del descans els visitants ja van empatar. La balança es va decantar al minut 30 de partit quan Attos va remuntar el matx i, al minut 34, Míchel i César van sentenciar. Els de Xavi Closas ho van intentar amb porter-jugador però, a porteria buida, els de Jaén ho van aprofitar per establir el definitiu 1 a 5.

Industrias Santa ColomaJuntament amb el Barça i el Jaén Paraíso Interior FS, els equips que s’han classificat pels quarts de final de la Copa del Rei de futbol sala són: el Llevant UD FS, el Peñíscola FS, el Noia FS, el Jimbee Cartagena, Inter Movistar FS i el Palma Futsal.