El Barça, la cara; l’Industrias Santa Coloma, la creu
FS Notícies | 17/01/2024
El Barça de futbol sala va guanyar el 0 a 3 davant l’Inter Movistar FS mentre que l’Industrias Santa Coloma va caure eliminat davant el Palma Futsal.
FC Barcelona

Cap als quarts de final. Aquest dimarts 16 de gener es van disputar set de les vuit eliminatòries dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala amb la presència catalana del Barça i de l’Industrias Santa Coloma, amb victòria i derrota, respectivament. I és que el Barça va superar per 0 a 3 a l’Inter Movistar FS mentre que l’Industrias Santa Coloma va perdre 2 a 3 davant el Palma Futsal.

Industrias Santa ColomaEl Barça va disputar un gran partit a la pista del Movistar Inter FS, amb una primera part igualada que va acabar amb empat a zero i on els blaugrana van sentenciar a la represa. A l’equador de la segona meitat, i amb tres minuts, Touré, Adolfo i Pito van col·locar el 0 a 3 definitiu al marcador i, acompanyats d’un magistral Miquel Feixas sota pals, el marcador ja no es va moure més. El Barça coneixerà el rival dels quarts de final el dimarts 23 de gener en un sorteig pur.

FC BarcelonaPer la seva banda, l’Industrias Santa Coloma va quedar eliminat després de perdre per la mínima davant el Palma Futsal per 2 a 3. El conjunt colomenc va tenir les oportunitats més clares a l’inici de partit per mitjà de Khalid, tot i que els de Mallorca es van avançar per partida doble gràcies a Bruno Gomes i a Fabinho. L’Industrias Santa Coloma va tenir l’oportunitat, abans del descans, d’escurçar diferències, però el llançament des dels 10 metres no va entrar. A la represa, Khalid va marcar l’1 a 2. Un marcador que va durar ben poc, ja que el Palma Futsal va marcar l’1 a 3 en una acció desafortunada. Un resultat que va provocar el porter-jugador de l’Industrias Santa Coloma i amb aquest atac, Cardona va tornar a escurçar diferències. Al tram final, l’Industrias Santa Coloma va tenir l’empat a tocar, però el marcador ja no es va moure.

Industrias Santa Coloma

Aquest vespre, Real Betis i Family Cash Alzira tancaran les eliminatòries dels vuitens de final de la Copa del Rei. A continuació, es detallen els altres enfrontaments disputats: