El Barça Lassa Juvenil es proclama subcampió de la Copa d'Espanya
FS Notícies | 09/06/2019
Els blaugrana s'han alçat amb el títol de subcampió de la Copa d'Espanya després de caure 1 a 2 a la final davant de l'Aljucer FS El Pozo Murcia a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).
FC Barcelona

Amb la mel als llavis. El Barça Lassa Juvenil de futbol sala s'ha adjudicat aquest diumenge el subcampionat de la Copa d'Espanya després de perdre contra l'Aljucer FS El Pozo Murcia per 1 gol a 2 en un partit carregat d'intensitat que ha tingut com a epicentre el Pabellón de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).

Tot i el resultat final, les coses s'han posat molt de cara pels catalans des de l'inici del matx. El blaugrana, Santiago Martín Rufino, ha avançat el Barça al minut 4 de partit després d'una recuperació de pilota que ha acabat al fons de la xarxa murciana i que ha estrenat l'electrònic del pavelló madrileny (1-0). L'alegria a casa dels barcelonistes ha durat més aviat poc, el temps just i suficient que ha necessitat El Pozo per empatar el duel (minut 7) i enviar-lo al descans amb l'1 a 1 gràcies a una diana de José Saura aprofitant el refús d'una falta servida pel conjunt murcià.

El Barça ha seguit prement l'accelerador i fins i tot ha pogut gaudir d'un penal, estavellat contra el travesser, per desnivellar la balança cap al seu favor, però han estat els murcians qui, quan pitjor ho estaven passant, han trobat el seu oasi particular amb un nou gol de Saura, al minut 29 (1-2), que ha acabat essent definitiu en el transcurs de la final. Els blaugrana han sortit a jugar de cinc quan quedaven sis minuts per a la conclusió de la final, però El Pozo s'ha mantingut sòlid i ordenat al darrere i ha sabut patir per endur-se el títol de campió de la Copa d'Espanya 2019.

El duel entre els catalans i els murcians ha comptat amb la presència federativa del director de la Lliga Catalana de Futbol SalaJosé Miguel Calle, que ha pogut presenciar en primera persona com els blaugrana han estat a un pas de rubricar el seu bon partit amb la consecució de la Copa.