El Barça opta a conquerir un històric triplet
Futbol Femení | 26/05/2021
La victòria del FC Barcelona per 0 a 4 contra el Madrid Club de Futbol Femení a la semifinal de la Copa de la Reina, li permet a l’equip de Lluís Cortés a conquerir el triplet si guanya diumenge la final.

Després d’aconseguir la  Copa de la Reina 2020 el passat mes de febrer, el FC Barcelona tornarà diumenge a disputar la final 2021 a l’Estadi de Butarque a Leganés contra el guanyador de la semifinal que disputaran demà Llevant i At. de Madrid.

Primera part dominada totalment pel FC Barcelona, però amb poc fruit. Al minut 15, Alexia s’ha avançat en el marcador. La portera madrilenya, Paula Ulloa ha evitat la producció golejadora blaugrana de Martens o Bruna.

A la represa, al minut 50 Bruna Vilamala ha aconseguit el segon gol. Un toc de gràcia per les aspiracions blaugranes per arribar a la gran final de diumenge. El tercer gol l’ha aconseguit Mariona al 65’. Quatre minuts després ha ampliat el marcador Alexia Putellas (0-4).

Amb la Lliga i Champions, una victòria en aquesta Copa, li donaria al FC Barcelona femení el triplet. La final es disputa a l’Estadi de Butarque a Leganés a partir de les 20.00 hores contra el guanyador de la semifinal entre el llevant i At. de Madrid. Recordem que el FC Barcelona és la reina de la Copa de la Reina amb 7 copes aconseguides.