El Barça perd la semifinal de la Copa d’Espanya de futbol sala
Notícies Generals | 13/03/2016
El Pozo Murcia s’ha classificat per la final de la Copa d’Espanya després de remuntar el partit davant els blaugrana (5-3).

La perseverança li ha servit a El Pozo Murcia per jugar diumenge la gran final de la Copa d’Espanya de futbol sala que s’està disputant a Guadalajara. El Barça guanyava la primera part per 1 gol a 2, però en el segon temps, gràcies a les bones actuacions del porter Fabio i Miguelín liderant l’equip han capgirat el marcador fins al 5 a 3 final.

Tolrà ha començat marcant per als blaugrana i Saad empatava la semifinal amb un gol en pròpia porta, però Lozano ha animat el Barça amb l’1-2. Lima ha empatat a la segona part, Bateria ha marcat el 2-3 i Bebe el 3-3. Miguelín ha desempatat i Matteus ha tancat el partit marcant el cinquè a porteria buida.

Amb aquest resultat, els blaugrana no han aconseguit passar a una final que jugarà El Pozo Murcia contra el Movistar Inter a les 20.15 hores en el Palacio Multiusos de Guadalajara.