El Barça regna en el derbi català de Primera
Notícies Generals | 06/01/2024
Les blaugranes superen el Levante Las Planas (9-1) en un partit per emmarcar al Johan.

El Barça ha repartit gols i il·lusió al Johan Cruyff. L'equip de Jonatan Giráldez s'ha endut el derbi català de la Primera Divisió Femenina davant el FC Levante Las Planas (9-1) en una exhibició per continuar amb pas ferm al lideratge. El partit s'ha decantat a la primera meitat gràcies a l'efectivitat blaugrana. Salma Paralluelo obria l'electrònic abans dels cinc minuts després de rematar una centrada llaminera de Graham Hansen. De forma consecutiva, Mariona Caldentey i Aitana Bonmatí ampliaven l'avantatge per situar el 3 a 0 en un estadi entregat a les blaugranes. El millor gol del partit ha arribat al minut 40: picadeta de Graham Hansen per signar el seu doblet personal.

A la represa, mateix guió. Claudia Pina ha carregat la cama i ha enviat un xut lluny de l'abast de Cáceres per fer el cinquè. Un minut després, Patri Guijarro ha seguit l'estela de la '6' culer per enviar un cacau al fons de la xarxa. El premi del gol per a les de Sant Joan Despí ha arribat a les botes d'Allegra. Giráldez ha tocat tecles per reacticar el seu equip, que ha estat a punt d'aconseguir els dobles dígits a l'electrònic. Vicky, Patri i Oshoala han situat el 9 a 1 definitiu.

El Barça obre l'any amb la mateixa brillantor del 2023

Les de Jonatan Giráldez continuen amb el ple de punts després de superar la tretzena jornada a la Primera Divisió Femenina. Amb 39 punts, les blaugranes avantatgen en 12 punts als perseguidors. Per la seva banda, el FC Levante Las Planas continua instal·lat en una zona mitjana molt ajustada i amb el neguit d'haver sumat 1 punt en els darrers 5 partits.