El Barça remunta el Movistar Inter FS i jugarà la final de la Copa d’Espanya
FS Notícies | 02/04/2022
El Barça guanya 6 a 4 davant l’Inter Movistar i jugarà la final de la Copa d’Espanya de futbol sala aquest diumenge a partir de les 19.30 hores.
RFEF

A la vuitena final de la Copa d’Espanya. El Barça de futbol sala ha guanyat a les semifinals el Movistar Inter FS per 6 a 4 en un partit en què els blaugrana perdien 3 a 1 i han hagut de remuntar amb una gran segona part i gràcies a un hat-trick de Sergio Lozano. Amb aquest triomf, els blaugrana disputaran la vuitena final de la Copa d’Espanya de futbol sala contra el vencedor de l’altre semifinal entre el Viña Albali Valdepeñas i El Pozo Múrcia Costa Cálida, aquest diumenge a partir de les 19.30 hores, al Pabellón Olivo Arena de Jaén.

RFEF

Cada partit que s’enfronten el Barça i el Movistar Inter FS és un autèntic espectacle de futbol sala, i avui ha tornat a ser un partidàs amb ocasions, aturades dels porters, grans accions ofensives i defensives, i gols, molts gols. I els dos primers del Movistar Inter FS, que s’ha col·locat amb un 2 a 0 a favor quan només es portaven cinc minuts de joc. Sergio Lozano ha escurçat diferències, però Pol Pacheco ha marcat el 3 a 1 poc després. Un resultat que els blaugrana han canviat poc abans del descans amb diana de Pito.

RFEFI a la represa, remuntada del Barça. L’empat no s’ha fet esperar gaire quan Dyego, amb una gran jugada personal, ha assistit al català Bernat Povill per empatar el matx. I el gol de la remuntada, del gran protagonista del partit, Sergio Lozano, que ha col·locat per davant el Barça. Amb l’embranzida de la remuntada, altra vegada Lozano, i Pito, han col·locat el 6 a 3 al marcador per deixar-lo sentenciat. A les acaballes, Guilheramo ha establert el definitiu 6 a 4.

RFEF

A les semifinals de la Copa d’Espanya de futbol sala hi ha assistit el Director General de l’FCF i Director de l’LCFS, José Miguel Calle.