El Barça surt victoriós de Noruega en l’anada dels quarts de final de la Champions Femenina contra el Brann
Notícies Generals | 21/03/2024
Actuació estel·lar de Caroline Graham Hansen amb un gol per encarrilar el passi a les semifinals de la Champions (1-2).
Font; Paul S. Amundsen / Mundo Deportivo

Victòria molt treballada de les blaugranes contra el Brann norueg per encarar la classificació per a les semifinals de la Women’s UEFA Champions League. Tot i el fred, el conjunt dirigit per Jonathan Giráldez ha sortit molt endollat al partit amb el clar objectiu de sentenciar el més aviat possible l’eliminatòria.

Als vuit minuts de partit, l’estratègia blaugrana ha funcionat a la perfecció i en la sortida d’un córner, la noruega Graham Hansen ha obert el marcador rematant a plaer gràcies al bloqueig de Keira Walsh a la seva defensora. Amb el resultat a favor, el Barça ha jugat còmodament dominant els tempos del joc i ha disposat de vàries ocasions per ampliar el marcador. Tot i el domini, han estat les noruegues qui s’han emportat el premi del gol a les acaballes de primera part. Kvamme ha rematat al segon pal una centrada des de la banda dreta superant la sortida de Cata Coll. El gol ha fet esclatar la bogeria a les graderies, plenes de gom a gom, de l’Estadi Äsane Arena de Bergen on veien com el Brann, en la seva segona temporada europea, igualava el partit al vigent campió d’Europa.

Font: FC Barcelona

A la represa, el conjunt blaugrana va seguir sent superior però sense l’encert del gol. A falta de poc més d’un quart d’hora pel xiulet final, Caroline Graham Hansen va filtrar una passada a l’espai per Aitana Bonmatí que amb un control orientat va assistir a Salma Paralluelo al punt de penal. La davantera aragonesa, i màxima golejadora blaugrana, es va donar la volta amb un control orientat per afusellar amb la cama esquerra la porteria noruega.

L’Estadi Johann Cryuff dictarà sentència

La victòria a Noruega contra el Brann (1-2) encarrila el passi a les semifinals de la Champions Femenina a falta del partit de tornada. El duel que decidirà l’equip classificat serà el proper dijous 28 de març a les 18.45h a l’Estadi Johann Cryuff. Les blaugranes parteixen amb la ventatge per resultat d’ahir per poder ser una temporada més a les semifinals de la màxima competició continental.