El Barça s’imposa amb claredat al Santa Susanna
Notícies Generals | 02/06/2017
Una magistral Clàudia Pina condueix el FC Barcelona cap a la final del Campionat de Catalunya Juvenil Cadet Femení després de superar àmpliament el Santa Susanna AE (6-0).

Fitxa tècnica

FC BARCELONA, 6: Paula Argelaguet, Núria Marín, Jana Fernández, Laia Codina, Alba Fernández, Marta Vilarrasa, Bruna Vilamala, Andrea Martínez, Clàudia Pina, Laura Linares i Ainhoa Marín. També han jugat: Laura Coronado, Nerea Sánchez, Jordina Colomer, Maria Peña i Viktoria Adrianova.

SANTA SUSANNA AE, 0: Clàudia Flo, Ariadna Cerezuela, Emma Fernández, Iman Haulani, Laura Florido, Marina López, Clàudia Garcia, Maria Ramírez, Uma Yadav, Laia Marazo i Clàudia López. També han jugat: Carla Martín, Ariadna Manresa, Marta Forner, Aurea Grau i Paula Sanz.

Gols: Clàudia Pina (1-0, 4’; 2-0,10’; 3-0, 27’; 4-0, 29’; 5-0, 33’); Marta Vilarrasa (6-0, 66’).

Àrbitres: Marta Galego Salguero, Ester Erra Leiva (àrbitra assistent), Carla Borràs Polo (àrbitra assistent) i Coral Couso Cuadrado (4a àrbitra).

Espectadors: 200 persones, aproximadament.

La primera semifinal del Campionat de Catalunya Juvenil Cadet Femení que han disputat el FC Barcelona i el Santa Susanna AE s’ha caracteritzat pel domini blaugrana sobre el terreny de joc. Això ha permès que el conjunt entrenat per David Forcat es trobés molt còmode al camp i es pogués avançar ràpidament al marcador. Només al minut 4 de partit, Clàudia Pina ja ha anotat el primer en un xut ajustat al pal esquerre, lluny de l’abast de la portera Clàudia Flo. La constant pressió de l’equip blaugrana els ha permès fer el 2 a 0 acte seguit, al minut 10 i després d’haver tingut una clara arribada a porteria just al minut anterior. Pina, de nou, ha enviat la pilota al fons de la xarxa de vaselina al primer toc.

Per la seva part, el Santa Susanna no ha passat massa vegades de mig camp, i sempre sense perill per la defensa blaugrana. Tot i això, el conjunt entrenat per Lauren Florido no ha abaixat els braços i ha sabut troncar amb èxit noves arribades blaugranes a porteria rival. Malgrat això, la potent línia d’atac blaugrana ha tornat a prendre les regnes del joc i ha anotat dos gols més en només 2 minuts. Al 27’, una astuta Clàudia Pina ha rematat amb un toc suau, de qualitat, una centrada des de la banda (3-0). Després d’una molt bona ocasió del Santa Susanna en què Clàudia López no ha pogut concloure amb èxit una passada en profunditat que ha rebut a la línia de gol, Ainhoa Marín ha centrat una pilota per a Pina, que l’ha enviat entre els tres pals anotant el quart. Abans d’arribar al descans, la golejadora Clàudia Pina ha signat un repòquer de gols col·locant enrere una pilota que la portera visitant no ha pogut aturar.

A la represa, el Santa Susanna ha sortit amb ganes d’intentar capgirar el marcador i han tingut la possessió de la pilota durant els primers compassos de la segona part. Després el Barça, que ha baixat un xic les revolucions en veure que tenia el partit força encarat, ha obert més el camp i ha jugat de manera més pausada. Les visitants han aprofitat aquest canvi de ritme blaugrana per entrar al matx i intentar arribar a porteria rival. Malgrat haver-ho aconseguit, no han estat encertades de cara a porteria.

En canvi, el Barça no ha perdonat i al minut 66 ha marcat el sisè de la mà de Marta Vilarrasa, que ha aprofitat un mal refús defensiu. Després d’encaixar aquest últim gol, al Santa Susanna li ha costat molt recuperar el bon ritme de joc que havia desplegat durant la segona part. D’aquesta manera, el FC Barcelona s’ha classificat amb contundència i claredat per a la final del Campionat de Catalunya Juvenil Cadet Femení que es jugarà diumenge 4 de juny a les 12.00 hores contra l’altre semifinalista, que sortirà del partit que disputaran el RCD Espanyol i el CF Damm a les 20.00 hores.

Al partit hi ha assistit el president de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales; la seleccionadora absoluta femenina i sub 16 femenina, Natàlia Arroyo; els subdelegats al Barcelonès de l’FCF Maria Jesús Mato i Esteban Bombardo; entre d'altres.GALERIA D'IMATGES