El Bellpuig s’emporta la final del Trofeu Memorial Pepito Esteve (2-1)
Notícies Generals | 04/06/2024
Torrefarrera va acollir el passat dissabte 1 de juny la final del Memorial Pepito Esteve entre el CF Bellpuig i el CF Albi (2-1).

El Memorial Pepito Esteve és un torneig de petit format en forma de final que disputen els equips de Tercera Catalana del grups 14 i 15 de Lleida que queden classificats en segona posició durant la competició regular.

Enguany, la final s’ha disputat dissabte 1 de juny al Complex Esportiu Antoni Palau de Torrefarrera entre el CF Bellpuig i el CF Albi amb el resultat final de victòria pel conjunt bellpugenc, que ha actuat com a local degut a ser el club amb més antiguitat. L’Albi es va avançar als deu minuts de joc amb un gol de Masbernat, amb una bona rematada en una jugada a pilota aturada. El Bellpuig va neutralitzar el gol del conjunt de Les Garrigues abans de la mitja part amb un gol per l'escaire de Serret. A la segona part, Erik Ruiz va aconseguir la remuntada pel Bellpuig amb el gol de la victòria. D’aquesta manera el conjunt de Tercera Catalana es va proclamar per segona vegada a la història campió del Trofeu Pepito Esteve.

Per part de la Federació Catalana de Futbol va assistir el vicepresident de futbol territorial i delegat de Lleida, Josep Maria Espasa, el delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la delegació de Lleida, Joan Monfort, i els sotsdelegats i sotsdelegades de la delegació de l’FCF a Lleida, Júlia Sala, Xènia Ballester i Magí Melgos.