El Black Wolf Academy és el primer Campió de Catalunya de la història en categoria Aleví
Notícies Generals | 17/06/2024
El Black Wolf Academy escriu el seu nom en la història al proclamar-se campió de Catalunya en la primera edició de la categoria.

BLACK WOLF BEACH SOCCER A
7 - 3
PLATJA DE ROSES D\'ESP.I LLEURE
Alejandro Carbajos, Luca Carranza, Izan Farré, Raul Collado, Yeray Pardillo, Álvaro Herranz, Adrián Brito, Unai Gómez.
Ubay Daki, Ilyas El Aoussi, Luciano Mateo Bulacio, Marc Abella, Diego Barrio, Edgar Pigeon, Mohamed Karim Kouiss, Martin Rebecchi.
Izan (1-0, 6'), Álvaro (2-0, 8'), Unai (3-1, 15'), Luca (4-2, 20'), Izan (5-3, 26'), Raul (6-3, 30'), Unai (7-3, 34') Diego (2-1, 13') (3-2, 18'), Edgar (4-3, 24')
Enric Bureu, Rubén Serra, Salvador Morros

Una nova categoria en el Futbol Platja Català. Els més petits de la casa també van tenir el seu lloc en aquest cap de setmana de Campionats de Catalunya de Futbol Platja. Després d’unes eliminatòries molt intenses el Platja de Roses i el Black Wolf Academy es trobaven en una final per escriure el seu nom en la història.

Dos gols als primers 10 minuts van encarrilar el partit per al Black Wolf, gran dominador del joc.  Els gironins s’hi van apropar amb dos gols en el segon període però el tram final va tenir un clar dominador, el Black Wolf, que no va deixar lloc al rival i va sentenciar amb quatre gols molt ràpids que van donar el triomf als barcelonins.

L’entrega de la copa de Campions de Catalunya ha anat a càrrec del delegat de Terres de l’Ebre i directiu de la Federació Catalana de Futbol, Miquel Piñol, i el plat de subcampiones l’ha entregat el directiu de l’FCF, Jaume Plaza. L’entrega de medalles i el distintiu per al conjunt arbitral ha anat a càrrec dels delegats del Vallès Oriental i Tarragona i directius de l’FCF, Juan Núñez i José Cosano. Al seu torn, també ha estat present el director del Comitè de Futbol Platja de l’FCF, Raül Sus.