El bon joc de Catalunya li dóna el pas a la fase final
FS Notícies | 01/02/2015
La selecció catalana sub 16 de futbol sala s'ha guanyat el pas a la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials després de superar a les Canàries i a Ceuta, oferint un bon joc.

CATALUNYA: David Palma Marimon, Mario Oriol Gómez Martínez, Arturo Bárcenas Macías, Carles Ambrós Díez, Mario López Zurita, Sergi Trillas Miquel, David Parcet Soria, Álvaro Robledo Deirós, Kambon Touré, Juan José Caro López, Eric Álvarez Rodríguez i Alex Lluch Romeu.

CEUTA: Borja Vaca, Isam Laarbi, Luis Manuel Moreno, Mario Guerrero, Raul Villena, Luis Garcia, Luis Jimenez, Ignacio Torres, Musa Mohamed, Cristian Sorroche, Cristian Cortes i Muhammad mohamed.

ÀRBITRES: Sr. Ivan Alcalde, Sr.Jose antonio Castillo i Sr.Artuto lacarce.

GOLS:  (1a part) 1 - 0 Juan José Caro (min.9). (2a part) 2 - 0 Mario López (min.10), 2 - 1 Isam Laarbi (min. 16).

CRÒNICA:  Després de la victòria d'ahir contra les Illes Canàries, la selecció catalana sub 16 necessitava la victòria per aconseguir el pas a la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials. I no han fallat.

Amb un clar domini català, basat en pressionat en tota la pista, ha provocat que Ceuta es quedés retinguda als quinze metres, esperant poder agafar alguna contra per sorprendre als catalans.

Catalunya ha disposat de diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però no ha estat fins al minut 9, quan, per mitjà d'una jugada col·lectiva, Juanjo Caro ha aconseguit posar l'1 a  en el marcador. A partir d'aquí, han continuat atacant, però una bona defensa de Ceuta ha aconseguit que marxessin amb aquest resultat al descans.

La segona part s'ha iniciat igual que la primera, amb domini català davant d'una contundent defensa rival, fet que ha provocat l'estavallement contínuo de moltes ocasions contra la porteria de Ceuta. Però, en el minut 10, Catalunya ha aconseguit batre-la i posar el 2 a 0 en el marcador, gràcies a una jugada molt elaborada, que ha finalitzat Mario Lopez.

Tenint en compte la situació del partit, s'ha continuat amb la mateixa dinàmica i creant ocasions de gol que no acabaven de materialitzar-se. Ha estat en el minut 16 quan Ceuta ha aprofitat una contra i ha aconseguit el 2 a 1, per reduir distàncies.

Després del gol i amb les cinc faltes acumulatives de Catalunya, els catalans han aguantat el resultat fins al final, que els ha donat el pas a la fase final del Campionat d'Espanya.