El calendari amb tots els enfrontaments dels Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 18/11/2021
Les 66 Seleccions Comarcals de futbol sala ja coneixen el calendari, amb la pista i l’horari, que disputaran la 10a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala.
El calendari amb tots els enfrontaments dels Campionats Comarcals de futbol sala

Disponibles els calendaris dels Campionats Comarcals. Les 66 Seleccions Comarcals de futbol sala que participaran en la 10a edició dels Campionats Comarcals tenen disponibles el calendari amb tots els enfrontaments de la fase de grups i de la fase final d’uns Campionats Comarcals que arriben a la seva 10a edició i que es celebraran el 5 i 6 de desembre de la Ciutat Esportiva de Blanes.

10a EDICIÓ DELS CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
DIES:
  • Fase de grups: Diumenge, 5 de desembre de 2021
  • Fase final: Dilluns, 6 de desembre de 2021
SEU:
  • Ciutat Esportiva de Blanes

Els calendaris, sortejats a la 1a Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, estan disponibles a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala que es pot trobar a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.

Dins aquest apartat, es pot consultar el calendari, per grup i categoria, dels Campionats Comarcals així com el calendari amb els quadrants de la fase de grups i de la fase final.

CALENDARIS DE LA 10a EDICIÓ DELS CAMPIONATS COMARCALS
CALENDARIS CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ
CALENDARI FASE DE GRUPS I FASE FINAL AQUÍ

Dins l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala, també es pot consultar el tríptic, en què es pot trobar el calendari amb la pista i l’horari de tots els enfrontaments, i el cartell de la 10a edició.

TRÍPTIC AQUÍ
CARTELL AQUÍ

A més, en aquest apartat d’informació de la 10a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala també es pot consultar el Pla de Competició, el qual pots accedir fent clic AQUÍ.

PLA DE COMPETICIÓ AQUÍ

Les 66 Seleccions Comarcals que participaran en la 10a edició ja han dut a terme dues sessions d’entrenament i es troben a l’equador de la preparació. Els cossos tècnics ja han comunicat la llista definitiva de 12 jugadors i jugadores que els disputaran. Per a consultar les convocatòries, pots accedir a l’apartat específic on les trobaràs publicades per delegació i categoria.

CONVOCATÒRIES DISPONIBLES AQUÍ
SESSIÓ LLISTA JUGADORS/ES DATES
1r entrenament Preselecció 15-16 jugadors/es 7 de novembre de 2021
2n entrenament Preselecció 15-16 jugadors/es 14 de novembre de 2021
COMUNICACIÓ LLISTA DEFINITIVA 17 de novembre de 2021
3r entrenament Llista de 12 jugadors/es definitius 21 de novembre de 2021
4t entrenament Llista de 12 jugadors/es definitius 28 de novembre de 2021

A més, per a consultar totes les notícies relacionades amb la 10a edició dels Campionats Comarcals, així com veure les millors imatges, també pots accedir a l’apartat específic o bé, fer clic AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.