El Catgas compleix l'objectiu de disputar la final
FS Notícies | 03/09/2015
Un Catgas Energia Santa Coloma molt inspirat deixat sense opcions al Col·legi Santo Àngel CCR Castelldefels, aconseguint el desitjat pas a la gran final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala de demà.

2a semifinal: COL·LEGI SANTO ÀNGEL CCR CASTELLDEFELS 2 – 6 CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA

COL·LEGI SANTO ÀNGEL CCR CASTELLDEFELS: Isaac, Charly, Antonio, Rodríguez, Juan Carlos López, David Alba, Cívico, Ángel, Bermu, Mármol, Sánchez, Lucas, Luca i Rusi.

Entrenador: Toni Torres

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA: Fabián Robledo, Pablo Del Moral, Rubén González, Adolfo Fernández, Dani Salgado, Sergio Sierra “Sepe”, Carlos Corvo, Javier Rangel, Estebe Plana, Rafa López, Eric Pérez, Dídac Plana, Andrés Montero i Antonio Domenech.

GOLS: 0 – 1 Sepe (min. 4), 0 – 2 Dani Salgado (min.6), 1 – 2 Rusi (min. 9), 1 – 3 Fabián Robledo (min. 14), 1 – 4 Dani Salgado (min. 17), 1 – 5 Dani Salgado (min. 23), 2 – 5 Pablo Del Moral (min. 30 (p.p)) i 2 – 6 Adolfo Fernández (min. 32)

ÀRBITRES: Sr. Roberto Mamolar, Sr. Segio Mamolar, Sr. Hugo Pérez i Sra. Montserrat Luque

CRÒNICA: La segona semifinal corresponent a la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala ha començat amb un Catgas molt endollat, volent deixar clar perquè és el favorit en el partit. Els homes del Xavi Passarrius han intentat donar-li un ritme trepidant a la pilota. Fruit d’això, les millors ocasions eren pels colomencs.

Per la seva part, el CCR Castelldefels, intentava mantenir les línies juntes defensant prop de la seva porteria. Primer Sepe, i després Dani Salgado, amb dos minuts de diferència, han aconseguit marcar els dos primers gols que han pujat en el marcador.

Amb el marcador en contra, el Castelldefels ha augmentat la intensitat defensiva i ha donat un pas al davant per contrarestar el joc col·lectiu dels de Santa Coloma. Als nou minuts, els locals han aprofitat l’únic error del Catgas per, a la contra, posar l’ 1 a 2.

D’aquesta manera els de Castelldefels han aconseguit entrar dins del partit i jugar de tu a tu amb el seu rival. De fet, quan millor estaven sobre la pista, un 1 contra 1 de Dani Salgado per la banda ha deixat enrere pel Fabián una pilota amb la porteria buida, aconseguint augmentar les diferències.

A pilota aturada, el Dani Salgado ha aprofitat una badada defensiva del Castelldefels per marcar de servei de banda en una jugada d’estratègia. Amb molta més igualtat que a l’inici s’ha finalitzat aquest primer temps.

A la represa, el CCR Castelldefels ha intentat retallar distàncies amb un joc directe, però ha estat el golejador Dani Salgado qui ha ensorrat les esperances dels de Castelldefels al materialitzar una jugada personal als tres minuts.

Els de Toni Torres no han abaixat els braços i han continuat lluitant. Sense pressió han gaudit de les millors ocasions. Als deu minuts, una servei de banda dels de Castelldefels ha rebotat la pilota en el taló de Pablo del Moral i aquesta s’ha endinsat fins al fons de la xarxa, posant el 2 a 5.

A partir de llavors, la intensitat del partit ha començat a baixar degut a la distància en el marcador i al cansament. Adolfo, amb una genialitat, s’ha quedat sol davant del porter i l’ha batut amb tir creuat sense que aquest pogués fer res. El marcador era ja de 2 a 6 i el Xavi Passarrius i Toni Torres han aprofitat per donar més minuts a aquells jugadors que menys havien participat.

El partit ha deixat de tenir amo i s’ha convertit en un espectacle pels espectadors a l’encadenar-se contínuament accions de gol i jugades creatives. El marcador, tot i així, no s’ha mogut, finalitzant amb 2 a 6, que col·loca al Catgas Energia Santa Coloma a la final de la Copa Catalunya.

Abans de l'inici d'aquesta semifinal s'ha guardat un minut de silenci, juntament amb un homenatge per part del Catgas Energia Santa Coloma, al seu antit col·laborador del club, Diego Morales, el qual ens va deixar el passat 11 d'agost.

Totes les fotografies de la semifinal disponibles a la galeria d'imatges ubicada a l'apartat de 'Media' de la pàgina web de la FCF.