El CE Futsal Mataró mai deixa de lluitar
FS Notícies | 13/01/2016
Amb 15 anys d’història el CE Futsal Mataró ha assolit diferents reptes esportius i actualment disposa de 25 equips amb més de 300 esportistes. El club, sota el missatge ‘Mai deixis de lluitar’, transmet uns valors per formar a jugadors i a persones.
El CE Futsal Mataró mai deixa de lluitar

El Club Esportiu Futsal Mataró es va fundar l’any 2000 després que el seu actual president, el David Rivera, veiés la necessitat de crear una entitat que oferís un futbol sala proper al que havia viscut ell en anys anteriors al FS Vilassar de Mar i al CE Mataró, on hi va jugar i va col·laborar-hi durant un bon grapat d’anys. La idea del David la van signar i seguir 12 persones, i així va néixer l’aleshores CFS Mataró.

El club, que al 2015 ha celebrat el seu 15è aniversari, ha crescut al llarg d’aquests 15 anys sota els valors de solidaritat, superació, formació, salut, participació i igualtat fins arribar a disposar de 25 equips formats per més de 300 esportistes que competeixen a les diferents categories de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol.

Des de l’inici, el club ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i mica en mica ha anat trobant col·laboradors externs que han estat i són vitals per ajudar a subsistir al club. Des de l’entitat asseguren que s’han complert les expectatives creades a l’inici, és a dir, ensenyar a un cert nivell de futbol sala en poc temps i any rere any assolir els reptes marcats i renovar les expectatives que han portat al club fins on és ara. Fins i tot creuen que les han superat, ja que no s’esperaven tenir la gran escala formativa tant en femení com en masculí.

Al llarg d’aquests 15 anys, l’entitat ha aconseguit crear una base molt potent que li ha està permetent nodrir els equips sèniors amb jugadors de la casa. A més, el club ha assolit diferents reptes esportius, aconseguint guanyar lligues, arribant a 14 finals de Copa Catalunya de Base i guanyant-ne 4, l’ascens del sènior a l’antiga Nacional A que, en la temporada següent no només va aconseguir mantenir-se, sinó que va acabar en cinquena posició. També destacar el subcampionat d’Espanya amb l’infantil femení i, a nivell més individual, nodrir de jugadors i jugadores les Seleccions Catalanes de Base i aportar dos jugadors a la Selecció Espanyola, l’Oriol Miquel i l’Alex Lluch. Tot això ha estat gràcies al treball diari al llarg de tots aquests anys per part de totes les persones que formen i han format part activa del club.

El Futsal Mataró vol potenciar la pràctica esportiva, crear projectes com la retenció del talent i per sobre de tot vol formar bons esportistes i millors persones, a més de crear projectes d’ocupació en l’esport i projectes corporatius que, a través de campanyes adequades, siguin els pilars on es sostingui el club. A més, destacar que el club està col·laborant amb la LCFS en la celebració de la fase prèvia dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16, que es celebra a Mataró.

Per tant, l’objectiu del club és molt clar, el continuar creixent. Però el missatge que volen transmetre és vàlid per a tothom i extensible a tot el futbol sala català: ‘Mai deixis de lluitar’. Un missatge molt clar i concís que defineix perfectament la filosofia d’un club amb una gran projecció.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.