El CE l'Hospitalet, eliminat del play-off d’ascens a Segona Divisió ‘B’
El Náxara supera el conjunt català per 3 a 0 a La Salera gràcies a la seva efectivitat en la definició.
Antonio Corral

El Náxara ha eliminat el CE l’Hospitalet en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió ‘B’ després de guanyar 3 a 0 a La Salera i empatar sense gols al duel d’anada a Hospitalet. El bloc català ha dominat el primer temps sense aconseguir materialitzar cap ocasió de gol. En canvi, el conjunt de la Rioja s’ha avançat en el marcador amb una diana de cap de Tamayo just abans del descans. Només començar el segon temps, el Náxara ha ampliat diferències amb un gol de Miguel i, al minut 86, Javi Martínez ha anotat el definitiu 3 a 0. Amb aquest resultat, el CE l’Hospitalet posa punt i final a aquesta temporada.