El CE Manresa, nou equip de Segona RFEF
F. Amateur | 01/05/2022
L’equip bagenc es proclama campió del grup català de Tercera RFEF amb la victòria al camp del CE L’Hospìtalet (1-2), i aconsegueix l’ascens a la categoria per primer cop a la seva història.

El CE Manresa ha escrit una pàgina d’or aquest diumenge, aconseguint per primer cop a la seva història l’ascens a la Segona RFEF. L’equip bagenc s’ha proclamat campió del grup català de la Tercera RFEF, gràcies a la seva victòria en la visita al CE L’Hospitalet (1-2), on ha comptat amb el suport de prop de mig miler d’aficionats blanc-i-vermells a la graderia.

Els gols de Javi López, amb una rematada ajustada amb l’interior de la bota res més començar el duel, i de Pau Darbra, rebent una passada franca a l’àrea avançada la represa, han donat el triomf als homes dirigits per Ferran Costa, davant un conjunt riberenc que ha acabat esgotant les seves opcions d’accedir a la promoció amb la derrota.

Els locals han jugat en inferioritat numèrica durant els segons quaranta-cinc minuts, per l’expulsió de Ton Alcover abans del descans, i només han pogut retallar distàncies al tram final, amb un penal transformat per Canario.

Definides les places de play-off

Un cop disputada l’última jornada de lliga, i amb els resultats que s’han produït, han quedat definides provisionalment les places per a la fase catalana del play-off d’ascens a la Segona RFEF. El disputaran la UE Olot com a segon classificat; el CP San Cristóbal com a tercer; el Girona FC ‘B’ com a quart; i la UE Sant Andreu com a cinquè. Les semifinals tindran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de maig, mentre que la final se celebrarà el dia 15 de maig.