El Cerdanyola del Vallès FC cau contra la Gimnàstica Segoviana i perd la categoria
F. Amateur | 22/05/2022
El Cerdanyola del Vallès FC ha perdut el play-out per 1 a 3 davant la Gimnàstica Segoviana i descendeix a Tercera RFEF.
Gimnàstica Segoviana

No ha pogut ser. El Cerdanyola del Vallès FC ha disputat aquest migdia el torneig de la permanència a Segona RFEF i ha perdut 1 a 3 davant la Gimnàstica Segoviana en un partit que s’ha disputat al Nuevo Pepico Amat, d'Elda. Amb aquesta derrota, els del Vallès Occidental perden un any després la categoria i descendeixen a Tercera RFEF.

Cerdanyola FCEl Cerdanyola del Vallès FC perdona i la Gimnàstica ho aprofita

El partit ha començat amb ocasions pels verds per mitjà del seu davanter Servetti, que ha tingut dues ocasions en els primers quinze minuts. Ha estat a partir de l’equador del primer temps quan els segovians s’han apropat a la porteria de Becerra i han trobat el premi al minut 37 amb el 0 a 1, i fins i tot han tingut el segon poc abans del descans, però el pal ho ha evitat. A la represa, el Cerdanyola del Vallès FC ha millorat la cara amb els canvis i al minut 52, ha arribat l’empat. Centrada de Varese i que ha rematat Elhadji amb el cap per col·locar les taules en el marcador. Han estat els millors moments dels verds que han disposat d’ocasions per col·locar-se per davant fins que, al minut 75, gerro d’aigua freda. 1 a 2 i a remar una altra vegada i ja en el temps afegit i amb els vallesans bolcats a l’atac, la Gimnàstica Segoviana ha establert el definitiu 1 a 3 certificant la permanència pel conjunt segovià.