El Cerdanyola i el Sant Andreu jugaran la final del play-off d’ascens
F. Amateur | 30/05/2021
Ambdós clubs han superat les semifinals davant el Girona FC ‘B’ i el Terrassa FC, respectivament, i s’enfrontaran en l’últim partit per aconseguir pujar a la Segona RFEF.

Èpica remuntada la que ha protagonitzat el FC Cerdanyola del Vallès aquest migdia a Riudarenes davant el Girona FC ‘B’. I és a que a falta de quinze minuts per al final de la pròrroga i amb deu jugadors, els verds perdien per 2-1 i han estat capaços de remuntar el duel per classificar-se per a la final del play-off d’ascens a la Segona RFEF.

El Girona FC ‘B’ ha agafat el control del partit en els primers minuts de la semifinal. Tot i tenir la possessió de la pilota, no ha generat ocasions clares de gol, en part gràcies a la solidesa defensiva del Cerdanyola. El primer gol s’ha vist força aviat, al minut 15, quan Javi López ha obert el marcador per als jugadors de Toni Carrillo. A la segona part, el filial del Girona s’ha mostrat més agressiu i al 73’ ha establert l’empat mitjançant Adri Gené, qui ha rematat una centrada de Gonpi a l’interior de l’àrea petita.

Amb l’1-1 s’ha arribat a una pròrroga d’infart, i és que al 95’ Adri Gené ha signat un doblet, marcant el 2-1 gràcies a la passada de la mort de Pachón. Ara bé, el Cerdanyola no ha baixat els braços en cap moment, ni tan sols quan Nil Puchades ha estat expulsat per doble groga al 104’. El resultat favorable ha generat que el Girona ‘B’ tanqués files, però ha provocat que els rivals comencessin a penjar pilotes a l’àrea. D’aquesta manera, Servetti ha fet el 2-2 i a falta de dos minuts per finalitzar la pròrroga, Uri Escabrós ha segellat la classificació per disputar la final de la fase d’ascens (2-3).

El Terrassa cau davant el Sant Andreu per la mínima (0-1)

El Sant Andreu ha sortit amb les idees més clares i ha generat moltes ocasions, però ha fallat en la definició final per pocs centímetres o bé les accions han estat anul·lades per fora de joc. Marcel i Llamas han posat la por al cos dels locals, però Ortega ha blocat bé sota pals. A la segona part, el Terrassa ha fet un pas endavant i al 50’ Sergi Arranz l’ha estavellat al pal.

La igualtat s’ha mantingut al terreny de joc i al marcador, i és que ambdós conjunts s’han anat alternant la possessió de la pilota. Les ocasions s’han produït en les dues àrees, però els porters sempre han desbaratat les accions finals, com la oportunitat que ha tingut Ferrón al 64’ en un u contra u amb José Ortega. Quan semblava que el Terrassa podria treure profit de les arribades que estava generant, el Sant Andreu ha marcat l’únic gol de la semifinal.

A set minuts per al final, Joan Noguera ha superat per dalt el porter terrassista. Els locals ho han intentat fins a esgotar el temps, però no s’han tornat a veure més oportunitats clares prop de les porteries i el marcador no s’ha mogut més. Així doncs, amb una victòria per la mínima, la UE Sant Andreu s’enfrontarà a la final al FC Cerdanyola del Vallès per aconseguir una plaça a la Segona RFEF.