El CF Badalona es classifica per la fase estatal de la Copa RFEF
Notícies Generals | 15/10/2015
Els badalonins han golejat al Pobla de Mafumet per 4 gols a 1 i, d’aquesta manera, passen a la fase estatal de la Copa RFEF.

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut fer valer l’avantatge del partit d’anada, on va guanyar per un ajustat 1-0. En aquesta semifinal el CF Badalona ha estat superior en tot moment i el porter Vito ha ajudat a decantar la balança cap al seu equip, sobretot al final de la primera part. En el minut 21 Akrong ha obert el marcador (1-0) i ja a les acaballes de la primera part, Toni Lao ha marcat el segon gol local (2-0). Passats uns minuts de la segona part, al minut 69, els badalonins han ampliat l’avantatge quan Eugeni ha marcat el tercer (3-0). Els tarragonins han retallat distàncies quan Amantini ha estat expulsat amb vermella directe per cometre un penal que ha transformat Emaná (min. 80, 3-1). Finalment, al minut 84, Manu Balda ha tancat el resultat amb el definitiu 4-1.

Amb aquesta classificació, el CF Badalona, campió de la fase autonòmica, rebrà 3.005€ i el passi per disputar la fase nacional, que també es jugarà a doble partit. Els primers enfrontaments seran el 12 i 19 de novembre en una eliminatòria prèvia als setzens de final. Participaran 8 dels 36 clubs classificats per aquesta fase, determinant-se quatre d’ells per sorteig i els seus quatre oponents per criteris de proximitat geogràfica.

Els finalistes de la Copa RFEF rebran 12.020€, el subcampió tindrà 30.051€ i el guanyador de la competició obtindrà 90.152€.

El directiu i delegat de la FCF a Barcelona, Francesc Folguera, ha estat present en la disputa d'aquest partit a Montigalà.