El CF Igualada guanya la 7a Edició del Torneig històrics femení
Futbol Femení | 04/09/2022
El CF Igualada s’ha imposat al Municipal del Guinardó a la final del Torneig Històrics femení per resultat de 1 a 4.
El CF Igualada  guanya la 7a Edició del Torneig històrics femení
Torneig Històrics

El CF Igualada s'ha avançat en el marcador al minut 7. Laura Mercet ha llençat un xut creuat rebut d'un servei de córner estratègic i les de l'Anoia han pujat el 0 a 1 al marcador. Les igualadines han ampliat la diferència al minut 14, 0 a 2 gràcies a un gol de Marina Salanova. El Sant Cugat FC no s'ha ensorrat i al minut 20 creava una clara ocasió a les botes de Laura Sesé. Però el CF Igualada ha respost amb el tercer gol al minut 26, gràcies de nou a Marina Salanova. Precisament Marina Salanova, novament, ha aconseguit l'hat-trick' al minut 36, sentenciant la final a la primera part, amb un 0 a 4.

La segona part ha començat amb nombrosos canvis per part dels dos equips, promoguts pel resultat de la primera part, 0 a 4. Un resultat que ha estat decisiu pel joc dels segons 45 minuts. Una diferència massa gran per les jugadores vallesanes després de l’excel·lent primera part del CF Igualada. La final ja tenia una campiona. Però el Sant Cugat FC marcava el gol de la consolació al minut 74 gràcies a un penal (1-4) llençat per Carlota.