El CF Igualada s’enfrontarà al Sant Cugat FC a la final dels Històrics femení
Futbol Femení | 02/09/2022
El CF Igualada i el Sant Cugat FC disputaran la setena edició del Torneig Històrics Femení després que les igualadines hagin guanyat el triangular disputat amb el CF Pallejà (2 a 0 ) i el Martinenc (3 a 0).
El  CF Igualada s’enfrontarà al Sant Cugat FC a la final dels Històrics femení
Torneig Històrics

El  CF Igualada és el segon finalista del Torneig Històrics femení després de vèncer el triangular que ha disputat contra el CF Pallejà i el Martinenc. El primer partit ha finalitzat en empat a 0 entre el CF Pallejà i el Martinenc. Al segon partit, el CF Igualada s’ha imposat al Martinenc per 3 a 0. I el tercer enfrontament disputat entre el CF Igualada i el CF Pallejà ha finalitzat amb un  2 a 0.

El CF Igualada  s’enfrontarà a la final dels Històrics femení al Sant Cugat FC que ahir va arribar a la final després de  superar els seus partits davant el CE Júpiter (4 a 0) i al Cerdanyola del Vallès FC (1 a 1).

CF Pallejà – Martinenc (0 a 0)

Empat, sense gols, tot i que s’ha pogut presenciar un partit molt vistós i molt igualat entre els dos equips. Malgrat que ho han intentat cap dels dos equips ha aconseguit traspassar la porteria contrària.

CF Igualada – Martinenc (3 a 0)

Un derrota de les barcelonines, amfitriones del Torneig, diuen adeu als Històrics en aquesta setena edició. El CF Igualada ha solucionat el partit durant la primera part. Al minut 14, Mar aconseguia marcar el primer gol. I només dos minuts més tard, una altra vegada Mar marcava el segon, convertint-se en la màxima golejadora d’aquesta setena edició del Torneig Històrics femení.

El tercer gol ha arribat al minut 43, per mediació de Míriam Bueno.

CF Igualada – CF Pallejà (2 a 0)

El CF Igualada s’ha avançat en el marcador en el minut 17 amb un gran gol de Marina Salanova. Deu minuts després Miriam Bueno ha pujat el segon gol al lluminós. Amb aquest gol les blaves han aconseguit definitivament  la final, després de guanyar els seus dos partits amb gols.

La final de la setena edició del Torneig Històrics femeni la disputaran el CF Igualada i el Sant Cugat FC diumenge a les 19 hores.