El CF Linyola, el CE Pla d'Urgell i la UE Vilanova de l'Aguda reben el desfibril·lador de 'Tots Som un Batec'
Notícies Generals | 13/04/2022
El directiu i delegat de l'FCF a Lleida, Josep Maria Espasa, fa entrega de tres DEA a aquests clubs de Lleida per cardioprotegir les seves instal·lacions.
El CF Linyola, el CE Pla d'Urgell i la UE Vilanova de l'Aguda reben el desfibril·lador de 'Tots Som un Batec'

Les entregues dels desfibril·ladors de la campanya TOTS SOM UN BATEC han continuat a la província de Lleida amb el CF Linyola, el CE Pla d'Urgell i la UE Vilanova de l'Aguda. El directiu i delegat de l'FCF a Lleida, Josep Maria Espasa, ha estat l’encarregat de lliurar els DEA a les tres entitats amb l'objectiu de cardioprotegir les seves instal·lacions.

També han estat presents el president del CF Linyola, Rubén Pou; l'alcalde de Linyola, Àlex Mases; el president del CE Pla d'Urgell, Miquel Font; el regidor d'Esports d'Ivars d'Urgell, Pau Olivares; el president de la UE Vilanova de l'Aguda, Josep Capell; i el regidor de Vilanova de l'Aguda, Ramon Bernaus.

El directiu i delegat de l'FCF a Lleida, Josep Maria Espasa, ha asseverat que "estem molt satisfets de poder cardioprotegir aquests espais i ajudar a salvar vides. Estem fent passes endavant per consolidar una campanya de la qual estem molt orgullosos". Per la seva part, el president del CF Linyola, Rubén Pou, ha destacat que "valorem positivament la rebuda del DEA per part de l'FCF per cardioprotegir els nostres futbolistes, cossos tècnics i personal". Al seu torn, l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, ha subratllat que "celebrem el detall de l'FCF d'oferir-nos aquest DEA, que se suma als quatre que ja teníem repartits pel municipi".

Més endavant, el president del CE Pla d'Urgell, Miquel Font, ha assegurat que "estem molt agraïts de formar part d'aquesta campanya. Tenir a la nostra disposició aquest aparell tan important per a la salut és una sensacional notícia". Per la seva banda, el regidor d'Esports d'Ivars d'Urgell, Pau Olivares, ha admès que "per un petit poble com el nostre avui és un dia enorme. Adquirir un aparell que pot salvar vides és extraordinari".

En darrer lloc, el president de la UE Vilanova de l'Aguda, Josep Capell, ha puntualitzat que "malauradament, sempre es pot produïr un infart i, per això, disposar d'un DEA és essencial. Estem molt satisfets amb l'FCF per cardioprotegir les nostres instal·lacions". I, per acabar, el regidor de Vilanova de l'Aguda, Ramon Bernaus, ha explicat que "esperem no haver d'utilitzar mai aquest aparell, però estem més tranquils sabent que el tenim aquí".

Els partners de TOTS SOM UN BATEC

Tots Som Un Batec’ és la nova campanya que impulsa des d’aquesta temporada la Federació Catalana de Futbol, juntament amb la Fundació de l’FCF, la Fundació “la Caixa” CaixaBank, la Fundació Leo Messi i CardioSOS, amb l’objectiu de cardioprotegir tots els camps de futbol, els pavellons i pistes de futbol sala de Catalunya. La campanya té una inversió de 200.000 euros per tal de cardioprotegir un total de 180 instal·lacions esportives.

Per aquest motiu, els clubs afiliats a l’FCF que encara no disposin d’un DEA a les seves instal·lacions els poden sol·licitar al web totssomunbatec.cat. En aquest apartat web es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb la participació del futbolista Leo Messi com a protagonista, i els passos a seguir per realitzar la sol·licitud del desfibril·lador.

Els objectius de la campanya

Amb TOTS SOM UN BATEC es pretén promoure l’ús i la provisió d’equips de cardioprotecció a les instal·lacions on es practiqui el futbol i futbol sala i que encara no disposin de desfibril·ladors externs automàtics (DEA). També facilitar una intervenció immediata en casos de defalliment provocat per aturada cardíaca. Així com brindar un servei de cardioprotecció a tot l’entorn esportiu, tant als esportistes com al públic en general.

Recordem que el programa de cardioprotecció s’emmarca dins del marc general de TOTS SOM UN EQUIP, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. La campanya incideix, entre d’altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per l’FCF.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.