El CF Solsona 'B', campió de la Copa Lleida de Quarta Catalana
Notícies Generals | 18/06/2024
Victòria en la final contra el CF Linyola B (4-2) el passat diumenge a Torrefarera.

16 equips participants, 2 finalistes i 1 guanyador. El CF Solsona 'B' s’ha proclamat campió de la Copa Lleida de Quarta Catalana després de vèncer en la final el CF Linyola 'B' (4-2) en el duel disputat aquest passat diumenge al Complex Esportiu Antonio Palau de Torrefarrera. El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Lleida, Josep Maria Espasa, hi ha assistit en què ha entregat el trofeu de campió.

En la Copa Lleida de Quarta Catalana hi han participat els equips que no s’han classificat per a la promoció d’ascens a Tercera Catalana. Després de superar la fase de grups, les semifinals es van disputar a doble partit anada i tornada.

SEMIFINALS COPA LLEIDA QUARTA CATALANA
CF SOLSONA 'B' - UE CASTELLDANS CF LINYOLA 'B' - ATHLETIC CLUB BELL-LLOC

Solsona 'B' remunta en la final

Tot i la golejada en la final per 4 a 2, el Linyola 'B' ha estat l’equip que s’ha avançat en el marcador amb el gol d’Abdelaziz Mkadmi. El conjunt solsoní ha reaccionat marcant quatre dianes consecutives entre els últims minuts de la primera part i els primers compassos de la represa a través de Albert Llàcer, Angel Perez, Albert Altarriba i Kassim Fofana. El Linyola 'B' tan sols ha pogut maquillar el marcador amb el gol de Xavi Orteu en el 78’.