El CF Tremp aixeca una Copa Pirineus molt disputada
F. Amateur | 18/09/2021
L’1 a 0 ha donat la victòria al Tremp en una final igualada i que no s’ha resolt fins a la segona part.

El Camp de Futbol Les Lloredes, a Organyà, ha acollit la final de la quarta edició de la Copa Pirineus entre el CF Tremp i el CF Organyà. El duel ha estat molt igualat i intens, sobretot a la primera part, amb moltes i bones ocasions per ambdós equips. Tot i la pluja, la gespa natural no ha suposat un problema i els jugadors han donat un bon espectacle a una grada que ha animat en tot moment.

A l’inici de la segona part, el Tremp s’ha avançat en el marcador, obra de Fernando Gonçalves, i això ha provocat que els locals es tanquessin a defensar el resultat. Per contra, l’Organyà ha fet l’impossible per crear jugades de perill per empatar el partit, però la ferma defensa rival i la bona col·locació dels futbolistes ha impedit veure més gols. Així doncs, amb una victòria per la mínima (1-0), el CF Tremp s’ha proclamat campió de la Copa Pirineus 2021.

D’altra banda, el CF Coll de Nargó ha quedat en tercera posició.

A l’enfrontament han estat presents el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el directiu i delegat de l’FCF a Lleida, Josep Maria Espasa; el subdelegat al Pallars, Conrad Porté; el subdelegat territorial, Sergi Vela; l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases; l’alcalde d’Organyà, Celestí Vilà; i els regidors d’esports dels Ajuntaments d’ambdues poblacions.