El CFS Vila-Rodona, campió de la Copa Tarragona en una final trepidant
FS Notícies | 03/06/2024
El CFS Vila-Rodona es va imposar el FS Vinyols en una final que va finalitzar amb empat a 6 i que es va decidir a la tanda de penals amb un Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra ple de gom a gom.

Ambient de luxe en una final d'infart. El Castell d'Or Vila-Rodona CFS es va proclamar campió de la Copa Tarragona Sènior 2024 de futbol sala després de guanyar, a la tanda de penals, davant el FS Vinyols-Grup Arbó en una final d'infart. Amb un escenari de luxe com el Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, que es va vestir de gala per acollir la gran final enmig d'un ambientàs que van omplir les graderies, els protagonistes van protagonitzar una grandíssima final amb empat a 6 al marcador al final dels 40 minuts reglamentaris, sense gols a la pròrroga i amb una tanda de penals espectacular. Amb tots aquests ingredients, el Castell d'Or Vila-Rodona CFS va aconseguir el títol davant el vigent campió i recent campió del Grup 3 de la Divisió d'Honor Catalana de futbol sala, el FS Vinyols-Grup Arbó.

Pel que fa al partit, va ser emocionant i amb diferents alternatives en el marcador. I és que el FS Vinyols es va avançar en el marcador, tot i que el CFS Vila-Rodona va remuntar abans del descans, que ja guanyava per 1 a 2. A la represa, va saber mantenir l'avantatge i sempre va anar per davant en el marcador i al minut 38 guanyava 4 a 6. La reacció del vigent campió va arribar quan, a dos minuts pel final, els de Vila-Rodona es van quedar amb inferioritat per l'expulsió d'un jugador i el FS Vinyols-Grup Arbó ho va aprofitar per empatar i enviar la final a pròrroga. A la pròrroga, els dos equips van tenir oportunitats per marcar, però el lluminós no es va moure més i el matx va acabar amb empat a 6. A la tanda de penals, el FS Vinyols va fallar un penal davant l'encert màxim dels de Vila-Rodona que els va conduir cap al triomf en una final per emmarcar

La final de la Copa Tarragona Sènior 2024 va comptar amb la presència del directiu de l'FCF, Miquel Àngel Esquerré, i la del delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona i Terres de l’EbreDani López.