El Córdoba Patrimonio de la Humanidad s’endú el bitllet pels vuitens de final de la Copa del Rei
FS Notícies | 30/11/2021
L’Hospitalet Bellsport ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de perdre 0 a 5 davant el Córdoba Patrimonio de la Humanidad, de Primera RFEF Futsal.

Festa a Bellvitge sense premi. L’Hospitalet Bellsport ha quedat eliminat a la 3a ronda de la Copa del Rei de futbol sala després de perdre per 0 a 5 davant el Córdoba Patrimonio de la Humanidad, conjunt de Primera RFEF Futsal. El combinat andalús s’ha presentat al Pavelló Sergio Manzano de Bellvitge amb la mateixa convocatòria el qual va disputar el partit de lliga davant ElPozo Múrcia Costa Cálida, per tant, clares intencions de no reservar-se res i de la seriositat el qual ha afrontat aquesta eliminatòria. I és que al descans, el conjunt visitant ja guanyava 0 a 4 fent gala del seu bon moment de forma que els col·loca a la setena posició de la classificació de Primera RFEF Futsal.

Després d’eliminar el Sala 5 Martorell, a primera ronda, i el CFS Bisontes Castellón, a segona ronda, els de Bellvitge els va tocar el premi de jugar contra un Primera Divisió i el Pavelló Sergio Manzano s’ha vestit per l’ocasió. Ple de gom a gom i animant en tot moment al conjunt del ‘Chacho’ Mesa, l’Hospitalet Bellsport i el Córdoba Patrimonio de la Humanidad han començat el partit de forma igualada, amb els dos equips defensant a mitja pista i amb poques ocasions de gol. De fet, la primera clara ha estat pel conjunt català a través de Raúl Ceni. Però amb el pas dels minuts, l’àmbit físic i la gran qualitat dels de Josan Gutiérrez han marcat les diferències. El brasiler Alex Viana, amb un doblet, ha col·locat el 0 a 2 en el minut 7 de partit. Aquests dos gols han fet créixer als de Córdoba que, a través del seu pivot japonès Shimizu, jugador que va disputar el Mundial amb la seva selecció, han marcat el tercer. I encara abans del descans, un ''golàs'' d’Ismael ha col·locat el 0 a 4 a l’electrònic.

A la represa, l’Hospitalet Bellsport ha sortit amb una altra imatge, pressionant més amunt i amb un aire diferent en atac. Ha tingut ocasions per marcar a través d’Ivan Martín i de xuts llunyans de Roger Carbó, però entre el desencert i les bones aturades d’Alfonso Nieto, exporter d’Industrias Santa Coloma, el gol de l’honor no ha pogut arribar. Sí que han marcat els visitants a través d’Ismael després d’aprofitar una errada en la sortida de pilota del conjunt català. Al tram final, L’Hospitalet Bellsport ha atacat amb porter-jugador, però el lluminós ja no s’ha mogut més.

El partit s’ha retransmès en directe a través de la Televisió de l’FCF, amb un comentarista acompanyat del seleccionador català absolut de futbol sala, Santi Gea. Abans del partit, en declaracions a l’FCF TV, els entrenadors dels dos equips, ‘Chacho’ Mesa i Josan Gutiérrez han valorat les sensacions prèvies a l’enfrontament. Al descans, el president de l’Hospitalet Bellsport, José Antonio Torres, s’ha mostrat content pel premi del club de jugar contra un Primera Divisió i al final de la retransmissió, el jugador destacat del partit, Pablo del Moral, ha explicat la importància de la victòria pel seu club aconseguint el bitllet per a vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala.