El Cornellà, eliminat del play-off d’ascens a Segona Divisió ‘A’
El conjunt del Baix Llobregat cau derrotat per 2 a 0 a Mareo davant d’un efectiu filial de l’Sporting i s’acomiada de l’ascens.

UE Cornellà

El Cornellà ha perdut per 2 a 0 a Mareo contra l’Sporting de Gijón ‘B’ i diu adéu al play-off d’ascens a Segona Divisió ‘A’ amb un balanç de 4 a 2 desfavorable en el global de l’eliminatòria. El bloc asturià s’ha avançat aviat en el marcador amb un gol d’Alberto Cayarga quan només s’havien disputat tres minuts. Els del Baix Llobregat han intentat remuntar l’encontre, però les aturades del porter local Dani Martín i un pal ho han evitat. Quan faltaven cinc minuts per al final, Nacho Méndez ha anotat el definitiu 2 a 0 en una gran acció individual. D’aquesta manera, el Cornellà posa punt final a una gran temporada.