El derbi colomenc de Divisió d'Honor Cadet
FS Notícies | 16/11/2015
El Catgas Santa Coloma s’imposa amb claredat al CFS La Unión Germans Puerta en el derbi colomenc de Divisió d’Honor Cadet entre els dos equips que es troben a la part alta de la classificació.

Aquest dissabte 14 de novembre s’ha disputat el derbi colomenc de Divisió d’Honor Cadet de futbol sala entre el CFS La Unión Germans Puerta i el Catgas Santa Coloma. Els visitants han estat molt superiors i efectius i han deixat el partit sentenciat en una gran primera meitat. En el tram final del matx, el CFS La Unión ha pogut maquillar el marcador.

CFS LA UNIÓN GERMANS PUERTA 4-9 CATGAS SANTA COLOMA

El partit ha començat amb el Catgas Santa Coloma com a clar dominador. Els de Jordi Cobo han sortit molt endollats i en el primer minut han gaudit de fins a tres ocasions clares. Ha estat a la tercera quan Francisco ha aprofitat una passada al segon pal per fer el primer. Dos minuts després, Carles ha aprofitat una jugada individual de Sergi per fer el 0-2 a plaer. A partir d’aquest moment el CFS La Unión ha entrat una mica dins el partit però una errada del porter local ha permès a Paul fer el 0-3. Sense temps per reaccionar, de nou Paul ha robat una pilota en defensa alta i després de desfer-se del porter ha fet el 0-4. Amb la gran diferència en el marcador el Catgas ha baixat la pressió i s’ha relaxat una mica, fet que ha aprofitat Juanjo per fer l’1-4 després d’una jugada individual. Els locals podien ficar-se en el partit però en només tres minuts han vist com els visitants feien dos gols més i ampliaven l’avantatge situant un contundent 1-6. El capità local Rafa ha pogut retallar distàncies de nou amb dos dobles penals però no ha estat encertat i en els últims dos minuts dos gols més del Catgas han deixat el marcador amb 1-8 al descans.

A la segona meitat el partit ha començat més igualat i sense un clar dominador. En els primers cinc minuts hi ha hagut una ocasió clara per a cada equip però el marcador no s’ha mogut. El CFS La Unión ha augmentat la intensitat i ha aconseguit arribar amb més perill a la porteria rival. El temps transcorria i el marcador no es movia. A sis minuts per al final, Rafa ha recuperat una pilota i després d’una jugada individual ha cedit per Dylan que ha fet el 2-8. Un minut després, el mateix Dylan feia el 3-8 però en la jugada següent Oriol ha fet el novè pels visitants que ha tallat de cop la reacció local. En l’últim minut Arnau ha fet el 4-9 definitiu que tancava el marcador d’un partit en el que el Catgas Santa Coloma ha estat superior al CFS La Unión Germans Puerta.

Abans de l’inici del partit Oriol Llimona, segon entrenador del CFS La Unión, i Jordi Cobo, entrenador del Catgas Santa Coloma, han fet balanç de l’inici de temporada dels seus respectius equips i han parlat de com afrontaven el derbi.

L’inici de temporada

El CFS La Unión ha començat molt bé la temporada, tal i com afirma el seu segon entrenador, Oriol Llimona: “L’equip ha fet una molt bona feina i a base de treball és com hem aconseguit aquests bons resultats”.

Per la seva banda, Jordi Cobo, es fa responsable de l’inici irregular del seu equip: “L’equip està treballant bé però l’adaptació a l’entrenador nou no és fàcil ja que hi ha molts conceptes nous i ens hem d’aclimatar”.

Oriol Llimona, segon entrenador del CFS La Unión

L’objectiu de la temporada

Llimona ho té clar: “Sabem que és molt complicat competir-li la primera plaça al Barça però no renunciem a res i volem estar el més amunt possible.”

Cobo, per la seva banda, té un discurs similar. “És clar que el Barça està un nivell per sobre de la resta però el que busquem és poder competir i guanyar tots els partits i intentar estar el més amunt possible.”

El partit i el rival

Tots dos entrenadors esperaven un partit igualat i competit. “Espero un partit igualat en el que si aconseguim ser més intensos que ells podem endur-nos la victòria”, declarava Cobo.

Llimona, per la seva banda era conscient de la dificultat del rival: “Sabem que davant tenim un equip que juga molt bé a futbol sala però intentarem guanyar”.

Jordi Corbo, entrenador del Catgas Santa Coloma

El derbi

El segon entrenador local remarcava la importància del partit: “Un derbi sempre és especial i més contra el Catgas Santa Coloma. Tots tenim una motivació extra que ens ha de donar un plus”.

L’entrenador visitant, per contra, esperava la mateixa motivació que a altres partits. “El fet de ser un derbi pot motivar més als jugadors però jo intento que sortim amb la màxima motivació a tots els partits, ja que tots són igual d’importants.”